Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε τη Νόριτς η Σίτι, «διπλό» για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε τη Νόριτς η Σίτι, «διπλό» για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2013 19:10
Καταιγιστική ήταν η Μάντσεστερ Σίτι η οποία διέλυσε με 7-0 την Νόριτς και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, μετά την ήττα από την Τσέλσι στο Λονδίνο. «Διπλό» για Γιουνάιτεντ, δεν έφτανε το τρομερό γκολ του Μπέγκοβιτς στην Στόουκ.

«Τρόμαξε» κόσμο η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ισοπέδωσε με 7-0 την Νόριτς στο «Έτιχαντ» και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της με 2-1 από την Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι «πολίτες» πέτυχαν τέσσερα τέρματα στο πρώτο μέρος, με το αυτογκόλ του Τζόνσον στο 16’ να ανοίγει τον… χορό των γκολ, καθώς Σίλβα (20’), Νάστασιτς (25’) και Νεγρέδο (36’) «σφράγισαν» τη νίκη της ομάδας τους από το πρώτο 45λεπτό.

Στην επανάληψη, Τουρέ (60’) και Αγκουέρο (71’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τον Πελεγκρίνι να αφήνει στον πάγκο τον Χαρτ εξαιτίας των απογοητευτικών εμφανίσεων του το τελευταίο διάστημα.

«Καθάρισε» νωρίς η Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε τη Νόριτς η Σίτι, «διπλό» για Γιουνάιτεντ
Από την άλλη, εύκολο έργο είχε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία πέρασε με 3-1 από την έδρα της Φούλαμ, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Βαλένσια άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ στο 20’ ο Φαν Πέρσι μετά από ασίστ του Γιανουζάι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Τρία λεπτά μετά ο Ρούνεί «σφράγισε» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, με τη Φούλαμ να μειώνει απλώς στο 65’ με τον Κατσανίκλιτς.

Δεν έφτανε ο... Μπέγκοβιτς στη Στόουκ


Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε τη Νόριτς η Σίτι, «διπλό» για Γιουνάιτεντ
Στα άλλα παιχνίδια, η Στόουκ πήρε προβάδισμα στο 1ο λεπτό κόντρα στη Σαουθάμπτον χάρη στον τερματοφύλακα της, Ασμίρ Μπέγκοβιτς (!) ο οποίος σκόραρε με βολέ από την περιοχή του, ωστόσο αυτό δεν έφτανε στους γηπεδούχους, με τη Σαουθάμπτον να αποσπάει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με γκολ του Ροντρίγκιεζ στο 42’.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Σόουκρος στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται.

Από την άλλη, η Χαλ επικράτησε με 1-0 της Σάντερλαντ χάρη σε αυτογκόλ του Κουεγιάρ (25’), με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 9 παίκτες στο φινάλε του πρώτου μέρους λόγω αποβολών των Κάτερμολ και Ντοσένα.

Τέλος, η Γουέστ Μπρομ κέρδισε με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας η οποία παρέμεινε τελευταία στη βαθμολογία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.