Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νίκησαν Μπάγερν και Σάλκε, ήττα για Λεβερκούζεν

Μπουντεσλίγκα: Νίκησαν Μπάγερν και Σάλκε, ήττα για Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2013 18:56
Στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Μπάγερν, η οποία πέρασε δύσκολα με 2-1 από την έδρα της Χόφενχαϊμ, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ. Μόνη δεύτερη η Ντόρτμουντ, καθώς η Λεβερκούζεν ηττήθηκε από την Μπράουνσβαϊγκ. «Διπλό» στο Βερολίνο για Σάλκε.

Δυσκολεύτηκε κόντρα στην Χόφενχαϊμ η Μπάγερν, η οποία έμεινε πίσω στο σκορ , ωστόσο κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς και να πάρει τη νίκη με 2-1, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ζίλε στο 34’, ωστόσο οι Βαυαροί απάντησαν άμεσα, με τον Μάντζουκιτς να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 39’ έπειτα από ασίστ του Ριμπερί.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 75’ ο Μίλερ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με τον Ριμπερί να είναι ξανά ο δημιουργός του γκολ.

Ήττα για Λεβερκούζεν, σπουδαία «διπλά» για Σάλκε, Γκλάντμπαχ


Μπουντεσλίγκα: Νίκησαν Μπάγερν και Σάλκε, ήττα για Λεβερκούζεν
Αντίθετα, η Λεβερκούζεν γνώρισε ήττα-σοκ με 1-0 στην έδρα της ουραγού Μπραουνσβάικ και υποχώρησε στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Κουμπελά ο οποίος διαμόρφωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 81’.

Από την άλλη, η Σάλκε, πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, πήρε σπουδαίο «διπλό» με 2-0 στην έδρα της Χέρτα και την προσπέρασε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σκόρερ για τους «βασιλικούς μπλε» οι Σαλάι (26’) και Ντράξλερ (90’).

Νίκη πήρε και η Γλάντμπαχ, η οποία με δύο γκολ του Κρούζε πέρασε με 2-0 από την έδρα του Αμβούργου και «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση.

Τέλος, η Φράιμπουργκ επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Νυρεμβέργης, παρότι έμεινε με 10 παίκτες στα τελευταία 20 λεπτά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.