Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν τα κατάφερε στο Νιούκαστλ η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν τα κατάφερε στο Νιούκαστλ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2013 16:43
Η Νιούκαστλ υποχρέωσε την Τσέλσι στη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», με τους «μπλε» να χάνουν την ευκαιρία να περάσουν έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με γκολ των Γκουφράν και Ρεμί στο δεύτερο μέρος, η Νιούκαστλ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Τσέλσι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Οι «μπλε» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο παρουσίασαν προβλήματα ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να απειλούσαν μόνο από στημένες φάσεις. Μάλιστα στο 13’ μετά από κόρνερ ο Τέρι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κρούλ στη μεγαλύτερη στιγμή της Τσέλσι στο πρώτο μέρος.

Ούτε στην επανάληψη οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο μπορούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα της Νιούκαστλ, η οποία όσο κυλούσαν τα λεπτά κέρδισε μέτρα και εν τέλει στο 68’ ύστερα από φάουλ του Καμπάιγ, ο Γκουφράν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-0.

Η Τσέλσι προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς αποτέλεσμα, και τελικά ο Ρεμί ύστερα από αντεπίθεση των γηπεδούχων «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του στο 89’ για το τελικό σκορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.