Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φέγενορντ - ΑΕΚ 3-1: Προβλημάτισε αμυντικά η «Ένωση» (video)

Φέγενορντ - ΑΕΚ 3-1: Προβλημάτισε αμυντικά η «Ένωση» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2021 14:30
Η ΑΕΚ παρουσίασε πολλά αμυντικά κενά και ηττήθηκε με 3-1 από την Φέγενορντ στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Προηγήθηκε με Τάνκοβιτς (14’) η «Ένωση» αλλά στη συνέχεια δέχτηκε τρία γκολ (29’, 32’, 38’) και κινδύνεψε με βαρύτερο σκορ.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη με καλή εμφάνιση στο φιλικό με την Φίτεσε, η ΑΕΚ προβλημάτισε με την εικόνα της και ηττήθηκε με 3-1 απέναντι στην Φέγενορντ, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα, γλιτώνοντας από δοκάρι στα πρώτα λεπτά και παρότι προηγήθηκαν στην πρώτη τους ευκαιρία με τον Τάνκοβιτς (14’), δέχτηκαν τρία γκολ μέσα σε εννέα λεπτά (29’ Λίνσεν, 32’ Μπάνις, 38’ Σινιστέρα).

Η Φέγενορντ συνέχισε να πιέζει στο δεύτερο μέρος, «αγγίζοντας» σε δύο περιπτώσεις ένα τέταρτο γκολ, αλλά Νεντελτσεάρου και Γαλανόπουλος έκοψαν σωτήρια τους Ολλανδούς. Από την πλευρά της, η ΑΕΚ είχε μια καλή στιγμή με τον Ανσαριφάρντ στο 52’ σε φάση που ξεκίνησε από λάθος της ολλανδικής ομάδας, αλλά ο Ιρανός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπίλοου.

Φέγενορντ (Άρνε Σλοτ): Μπίλοου (60' Γιάνσεν), Πέντερσεν, Σένεσι (60' Χάρτιες), Μαλάσια, Ντίεμερς, Φερ (60' Σκόγκεν), Τιλ (60' Μιλάμπο), Τόρνστρα (60' Αντονούτσι), Σινίστερα (60' Κόντε), Λίνσεν (60' Αζαρκάν), Μπάνις (60' Φέντε)

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Τσιντώτας, Μιτάι (67' Ραντόνια), Λάτσι (40' Λόπες), Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (67' Νταντσένκο), Σάκχοφ (46' Λιβάι Γκαρσία), Γαλανόπουλος (76' Ρουκουνάκης), Σιμάνσκι (67' Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος (76' Χριστόπουλος), Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ (55' Κοσίδης)

Τα στιγμιότυπα:




Τα γκολ:










Το παιχνίδι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.