Ολυμπιακός και Unicef μαζί για δύο χρόνια

Ολυμπιακός και Unicef μαζί για δύο χρόνια

Αφορά τον αγώνα ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τη συνεργασία της με την Unicef η οποία θα κοσμεί τη φανέλα του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια. «Θα εξασφαλίσουμε να εμβολιαστούν πάνω από 50.000 παιδιά» δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τη Unicef, αναφέροντας πως στόχος είναι να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ευρώ απ' αυτή την προσπάθεια.

Παράλληλα αποκάλυψε πως θα εμβολιαστούν 50.000 παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ προανήγγειλε βοήθεια και από το «Olympiacos Foundation».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef, Λάμπρος Κανελλόπουλος, ευχαρίστησε τον κ. Μαρινάκη για την πρωτοβουλία του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Ο Ολυμπιακός μαζί με την Μπαρτσελόνα είναι πρωτοπόροι σε αυτή την κατεύθυνση».

Στο τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες φανέλες με το λογότυπο της Unicef, ενώ το παρόν έδωσαν ο τεχνικός του Ολυμπιακού αλλά και οι περισσότεροι παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Ολυμπιακός και Unicef μαζί για δύο χρόνια«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef, κ. Κανελλόπουλο, τους εκπροσώπους της και φυσικά όλους εσάς. Από την ίδρυση του Συλλόγου μας το 1925, ο Ολυμπιακός ως ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσωπεί μια ιδέα, ένα κίνημα, μια δέσμη αξιών που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, ωσάν να ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας. Αυτές είναι οι αξίες πάνω στις οποίες θέλουμε να βασίσουμε τη νέα μας συνεργασία με τη UNICEF.

Η έναρξη αυτής της συνεργασίας είναι πολύ σημαντική για τη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της Ελλάδας, η ταυτότητα των μισών Ελλήνων, θα προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά της Ελλάδας και ολόκληρου του κόσμου. Στα επόμενα δύο τουλάχιστον χρόνια έχουμε αναλάβει την ευθύνη να διαθέσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, θα υπάρξει βοήθεια μέσω του Olympiacos Foundation.

Η συνεργασία μας με τη έχει διπλό μήνυμα: να σταθούμε όλοι στα παιδιά που τους λείπουν τα βασικά, το φαγητό και τα φάρμακα. Με τη βοήθεια του Ολυμπιακού θα εμβολιαστούν 50.000 παιδιά. Ταυτόχρονα, με τη συνεργασία στέλνουμε ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει η Ελλάδα μόνο της κρίσης, αλλά η Ελλάδα που απλώνει το χέρι και βοηθάει.

Το θεωρώ σημαντικό ότι η Ελλάδα δεν ζητάει μόνο βοήθεια, αλλά μπορεί να δώσει κιόλας, αρκεί να το θέλει. Ελπίζουμε να μας ακολουθήσουν και άλλοι σε αυτό τον δρόμο. Καλώ κάθε Έλληνα να κάνουμε ένα καλύτερο αύριο για τους Έλληνες και ολόκληρο τον κόσμο. Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας και πιστεύουμε ότι θα την κερδίσουμε αυτή την προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός έχει μία παράδοση να κερδίζει και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Λάμπρος Κανελλόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF:

Ολυμπιακός και Unicef μαζί για δύο χρόνια«Η συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό είναι μια κορυφαία ανθρωπιστική στιγμή για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε την πείνα, την φτώχεια και τον υποσιτισμό που πλήττει πολλούς συνανθρώπους μας και ειδικότερα τα παιδιά. Ο Ολυμπιακός με την επιλογή του αυτή δείχνει πως οι ανθρωπιστικές αξίες δεν είναι ασήμαντες για τον αθλητισμό.

Δεν είναι αντίπαλες, αλλά συμπορεύονται. Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε τα παιδιά που θέλουν να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον και ο ρόλος του κ. Μαρινάκη σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε, είναι καθοριστικός. Αναδεικνύει την ελληνική ανθρωπιά και την πίστη σε μια περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά μέσα από την κρίση. Η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού και της UNICEF αποτελεί ένα φάρο ελπίδας. Και ο Ολυμπιακός με την στάση του δίνει μια άλλη διάσταση για το πως μπορούν οι μεγάλες ομάδες να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία και την συνοχή τους.

Ο Ολυμπιακός μαζί με την Μπαρτσελόνα είναι πρωτοπόροι σε αυτή την κατεύθυνση. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Μαρινάκη για αυτή την προσπάθεια του. Αποτελεί υπόδειγμα για τα ιδανικά που έχει ανάγκη ο Έλληνας πολίτης και τα μικρά παιδιά. Για εμάς αυτή η συνεργασία αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή».

Το μήνυμα του Κριστιάν Καρεμπέ:

Ολυμπιακός και Unicef μαζί για δύο χρόνια«Για μένα είναι μία πολύ σπουδαία μέρα, μία σπουδαία πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να συνεργαστεί με την Unicef. Επειδή έχω δουλέψει γνωρίζω πολύ καλά τι είναι η Unicef. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία για τον εμβολιασμό των παιδιών στην Ελλάδα.

Ξέρουμε ότι ξεκινάμε μία συνεργασία με έναν οργανισμό που έχουμε τις ίδιες αξίες, προσπαθούμε να σώσουμε ζωές, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και να δώσουμε καλύτερη εκπαίδευση σε αυτά. Θέλω να συγχαρώ τους κ.κ. Μαρινάκη και Κανελλόπουλο για την συνεργασία τους και είναι σημαντικός ο ρόλος τους. Έχουν ανοίξει έναν καινούργιο δρόμο και σας ευχαριστούμε που βρεθήκατε εδώ».
Στοιχεία για τον αγώνα: ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1Χ2OverUnder1X12X2
1.703.504.351.601.851.141.221.94
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
2.202.004.501.551.90
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
3.751.902.6010.00

Σχολιασμός

11 σχόλια:

στις 21/10/2013 15:14
GIA MIA AKOMH FORA PERIFANOS POY EIMAI OLYMPIAKOS...

στις 21/10/2013 15:47
perifanos?

στις 21/10/2013 16:03
αυτο τωρα λεγεται καλη φανελα

στις 21/10/2013 16:13
Αν εξαιρέσουμε τα πρόβατα που πιστεύουν ότι ο.. πρόεδρος είναι άγιος και για αυτό έγινε χορηγός της Unicef, και όχι γιατί σταμάτησε να βγάζει ένα σωρό λεφτά με ''διάφορες'' χορηγίες από τον Οπαπ όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα άλλα όλα είναι λογικά.

Όλοι όσοι εμπλέκονται σε απάτες, σε αδικήματα και γενικότερα σε σκοτεινές υποθέσεις νιώθουν άδειοι, δεν έχουν ψυχικά αισθήματα και μέσω των καλών πράξεων προσδοκούν σε κάθαρση της ψυχής και σε άφεση των αμαρτιών.

Άν ενδιαφέρονταν πραγματικά όχι μόνο ο Μαρινάκης αλλά ο οποιοσδήποτε την χορηγία-βοήθεια θα την έδινε ανώνυμα και χωρίς δημοσιότητα και θριαμβολογίες.

Αλλά δέχομαι ότι ζούμε στο καιρό της λαμογιάς.

στις 21/10/2013 16:31
xontre min nomizeis pantws oti m auto tha se sumpathisei o upoloipos kosmos

στις 21/10/2013 18:07
egw panta to lega oti o gavros mas einai i olada me to megalitero ithos stin ellada.twra i proedrara mas to apodiknyei peritrana!

στις 21/10/2013 18:23
h dunasteia tou xontrou teleiwse,ante kai meta kante xorhgia me to xamogelo tou paidiou...xaxaxa

στις 21/10/2013 19:00
Αγιος δεν ειναι κανεις και το γνωρίζουν οι περισσότεροι, γενικά αυτοι που δεν φορούν παροπίδες. Φίλε δεν βγαινουν τα νουμερα , υπαρχει προβλημα . Αρα ο Ολυμπιακός εκανε μια σωστή κινηση.

στις 21/10/2013 19:16
didaskei h8os o olumpiakos stous ka8rous vazelous kai aektzides

στις 21/10/2013 23:11
Μαλακα μου ακομα και να δω τον Μαρινακη να σωζει ενα βρεφος απο βεβαιο πνιγμο θα πω οτι πιο πιθανο ειναι να προσπαθουσε να το γαμησει ο βρωμιαρης παρα να του κανει τεχνητη αναπνοη. Και οπου μαρινακης μπορειτε να βαλετε το ονομα οποιουδηποτε μεγαλομετοχου ποδοσφαιρικου συλλογου στον κοσμο. Μας γινανε και ανθρωπιστες οι υπανθρωποι...(και χειροτερη απο ολους η Μπαρτσα, που ειναι και η τελευταια ομαδα που υποστηριζω πλεον...)

στις 21/10/2013 23:33
xaaxxaxaxaxaxxaxaax

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: