Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ

Γ’ Εθνική: Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2013 17:56
Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ η οποία κέρδισε με 3-0 τον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ, χάρη στα τέρματα των Πόποβιτς (29’, 60’) και Ντακόλ (63’).

Υπό το βλέμμα πάνω από 10 χιλιάδων οπαδών της αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη που βρίσκονταν στα επίσημα του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Άγιο Νικόλαο και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου.

Έπειτα από ένα κακό πρώτο 15λεπτό χωρίς φάσεις, η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29’ με τον Πόποβιτς, ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Μπρόκο για το 1-0.

Λίγο αργότερα η ΑΕΚ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, καθώς έπειτα από πάσα του Ντακόλ, ο Μπρέσεβιτς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή στο 34’, ωστόσο έχασε το κοντρόλ και έδωσε το δικαίωμα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούσει.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος μετά το γκολ, με την ΑΕΚ να μπαίνει δυνατά στην επανάληψη και να καταφέρνει να «καθαρίσει» σε τρία λεπτά την υπόθεση νίκη.

Αρχικά ο Πόποβιτς στο 60’ με δυνατή απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Ντακόλ στο 63’ με ωραίο γυριστό νίκησε τον Μπρόκο για το 3-0.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα ο Άγιος Νικόλαος να βρει ευκαιρία να «χτυπήσει» κυρίως μέσω αντεπιθέσεων, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 81’ καθώς ο Λεπτοκαρίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία!

Η φάση αυτή αφύπνισε την «Ένωση» η οποία έχασε στη συνέχεια τρεις ευκαιρίες για ένα τέταρτο γκολ με τους Πόποβιτς, Ντακόλ και Κορδέρο, με το 3-0 να μένει τελικά ως το φινάλε της αναμέτρησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.