Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Σκότωσε» τη Γιουβέντους ο Ρόσι

Σέριε Α: «Σκότωσε» τη Γιουβέντους ο Ρόσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2013 18:06
Η Γιουβέντους προηγήθηκε με 2-0 στη Φλωρεντία, ωστόσο η Φιορεντίνα με απίστευτή ανατροπή στην επανάληψη χάρη στο χατ-τρικ του Τζουζέπε Ρόσι, κέρδισε με 4-2 και επέτρεψε στην Ρόμα να ξεφύγει με 5 βαθμούς στην κορυφή.

Τρομερή νίκη για τη Φιορεντίνα, η οποία βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Γιουβέντους στο ημίχρονο, ωστόσο κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς μέσα σε 12 λεπτά και να «σφραγίσει» τη νίκη στο 81’, με χατ-τρικ του Τζουζέπε Ρόσι.

Όλα έδειχναν πως η Γιουβέντους θα έφευγε με το «διπλό», όταν αρχικά ο Τέβες με πέναλτι στο 37’ και ο Πογκμπά στο 40’ μετά από λάθος του Κουαρδάδο, έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στη «Γηραιά Κυρία».

Ωστόσο, η Φιορεντίνα κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να πάρει μια μεγάλη νίκη χάρη στον Τζουσέπε Ρόσι.

Ο 26χρονος άσος μείωσε στο 66’ από την άσπρη βούλα, ενώ ο ίδιος στο 76’ με τρομερό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, βάζοντας …φωτιά στην εξέδρα. Μάλιστα οι φίλοι των «βιόλα» δεν πρόλαβαν καν να καθίσουν στις θέσεις τους από τους πανηγυρισμούς, καθώς δύο λεπτά μετά ο Χοακίν πέτυχε νέο γκολ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Εν τέλει, ο Ρόσι έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» στο 81’ για το τελικό 4-2, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

Μάλιστα με αυτή τη νίκη, η Φιορεντίνα «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση με 16 βαθμούς, ενώ παράλληλα επέτρεψε στη Ρόμα να ξεφύγει με 5 βαθμούς στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Έχασε η Λάτσιο, πέρασε 4η η Βερόνα


Σέριε Α: «Σκότωσε» τη Γιουβέντους ο Ρόσι
Την ήττα με 2-1 στην έδρα της Αταλάντα γνώρισε η Λάτσιο και παρέμεινε μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Αταλάντα άνοιξε το σκορ στο 41’ με τον Τσιγκαρίνι, ωστόσο η Λάτσιο ισοφάρισε στο 53’ με τον Περέα. Παρόλα αυτά, ο Ντένις με γκολ στο 84’ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους για το τελικό 2-1.

Από την άλλη, συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις η Βερόνα, η οποία με δύο τέρματα του Κατσιατόρε, στο 61’ και στο 88’ με πέναλτι επέτρεψε στους γηπεδούχος να γυρίσουν το σκορ κόντρα στη Πάρμα και να πάρουν τη νίκη με 3-2.

Μάλιστα, η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση της βαθμολογίας, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες!

Στα άλλα παιχνίδια, η Τζένοα του Φετφατζίδη (έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο) πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Κίεβο χάρη σε δύο γκολ του Τζιλαρντίνιο, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε η Σασουόλο η οποία αναμετρήθηκε με τη Μπολόνια.

Τέλος, η Σαμπντόρια πήρε μια τρομερή νίκη με 2-1 στην έδρα της Λίβορνο, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 90+2’, ωστόσο ο Πότσι με πέναλτι στο 90+6’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.