Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» τη Λεωφόρο ο Πανθρακικός

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» τη Λεωφόρο ο Πανθρακικός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2013 00:57
Ο Πανθρακικός υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του εντός έδρας ήττα στη Λεωφόρο μετά από 11 χρόνια χάρη στο τελικό 2-1.

Στο 500ο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1 από τον Πανθρακικό, ο οποίος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τους Ζεκίνια (18’) και Ρομέου (75’), ενώ είχε και δοκάρι στο 51’, με τον Φιγκερόα να ισοφαρίζει προσωρινά στο 67’.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο δύσκολα απειλούσε με αξιώσεις την εστία του Σέρεμετ, με τον Πανθρακικό να ήταν πιο ουσιαστικός με αποτέλεσμα να φύγει με τη νίκη.

Έτσι, στο 18’ ύστερα από σέντρα του Ντιόγκο, ο Ζεκίνια με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ, «παγώνοντας» την Λεωφόρο.

Ο Μπέργκ δύο λεπτά αργότερα με τρομερή ενέργεια, ξεμαρκαρίστηκε από δύο αμυντικούς, ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, στην πιο αξιόλογη ευκαιρία των «πρασίνων» στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» πρώτοι, με τον Κάσες να σημαδεύει το δοκάρι του Καπίνο. Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την πίεση του και τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 67’ με σουτ του Φιγκερόα.

Ωστόσο, ο Πανθρακικός αντέδρασε άμεσα και στο 75’ έκανε το 2-1 με τον Ρομέου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη κακή έξοδο του Καπίνο έπειτα από φάουλ του Κάσες και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε στα υπόλοιπα να ισοφαρίσει έχοντας ως μοναδική καλή στιγμή ένα σουτ του Μέντες το οποίο κατέληξε άουτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.