Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2013 22:49
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μέρος, όμως έδειξε χαρακτήρα και γύρισε το ματς, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 στην Τούμπα χάρη στα τέρματα των Στοχ (πεν.) και Κλάους. Σκόρερ για τους «πράσινους» ο Μπεργκ ο οποίος ήταν και μοιραίος καθώς έχασε πέναλτι για την ισοφάριση!

Σε ένα ντέρμπι-θρίλερ, ο ΠΑΟΚ βρήκε απέναντι του έναν αξιόμαχο Παναθηναϊκό που πήρε προβάδισμα στο 21΄με κεφαλιά του Μπεργκ, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να γυρίσει το σκορ, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Στοχ (26’) και τη κεφαλιά του Αθανασιάδη (47’), με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 2-1 και να μείνει στο -3 από την κορυφή.

Μετά από ένα πρώτο 20λεπτό με πολλά λάθη από τις δύο ομάδες, ο Μπέργκ έβαλε… φωτιά στο ντέρμπι καθώς εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα στου Ζέκα και από την καρδιά της άμυνας άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Η απάντηση ήταν άμεση από τον ΠΑΟΚ, καθώς στο 26’ ο Σαλπιγγίδης κέρδισε πέναλτι από τον Ρισβάνη και ο Στοχ δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την υπεροχή, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… Τούμπα ο ΠΑΟΚ
Ωστόσο στην επανάληψη, ο Αθανασιάδης έβαλε γκολ με το… καλημέρα, καθώς ύστερα από σέντρα του Λίνο στο 47’, ο Έλληνας φορ έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Καπίνο για το 2-1.

Ο Γιάννης Αναστασίου βλέποντας την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ, ζήτησε από τους παίκτες του να ανεβάσουν τις γραμμές του, και στο 57’ ο Μπέργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, καθώς ο Σουηδός βρέθηκε απέναντι στον Χακόμπο, με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να αποκρούει.

Στο 69’ ήρθε η απάντηση στις ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, με τον Σαλπιγγίδη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Καπίνο, ο οποίος βγήκε νικητής, ενώ στην επαναφορά ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» αύξησαν την πίεση τους για το γκολ της ισοφάρισης και στο 80’ κέρδισαν πέναλτι έπειτα από χέρι του Κίτσιου. Ωστόσο ο Μπεργκ που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα άουτ, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Η είσοδος του Φιγκερόα δεν βοήθησε τους φιλοξενούμενους να βρουν τη λύση, με αποτέλεσμα τα τελευταία λεπτά να κυλήσουν σχετικά ήρεμα για τον ΠΑΟΚ ο οποίος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη η οποία τον κρατάει στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης (81’ Λούκας), Στοχ, Σαλπιγγίδης (76’ Κωνσταντινίδη), Αθανασιάδης (88’ Νέτσιντ).

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος , Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντεζ (58’ Ατζαγκούν), Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (24’ λ.τ. Ντίναςμ 78’ Φιγκερόα), Μπεργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.