Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη νίκη για Άρη, πέρασε 2ος ο Εργοτέλης!

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη νίκη για Άρη, πέρασε 2ος ο Εργοτέλης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2013 00:41
Παρότι έπαιξε για σχεδόν μισή ώρα με 10 παίκτες, ο Άρης με βολίδα του Ουντότζι στο 88’ κέρδισε με 2-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λιγκ.

Χρειάστηκαν 7 αγωνιστικές ώστε ο Άρης να πανηγυρίσει το πρώτο του «τρίποντο» στη Σούπερ Λιγκ. Οι «κίτρινοι» αν και με 10 παίκτες από το 64’ λόγω αποβολής του Τσουμάνη και ενώ το σκορ μέχρι τότε ήταν στο 1-1, κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη χάρη στο όμορφο γκολ του Ουντότζι στο 88’.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο ματς στο 57’, με τον Καμπαντάη να παίρνει το ριμπάουντ από την ενέργεια του Αραβίδη και από κοντά έκανε το 1-0.

Ωστόσο η απάντηση του Άρη ήταν άμεση, με τον Αγάνθο να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά μετά με κεφαλιά-ψαράκι για το 1-1.

Και παρότι η αποβολή του Τσουμάνη στο 64’ έδειχνε πως για άλλο ένα παιχνίδι ο Άρης δεν θα πανηγύριζε νίκη, ο Ουντότζι με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-1 στο 88’ και χάρισε το πρώτο «τρίποντο» στην ομάδα του.

«Έπιασε» τον ΠΑΟΚ ο Εργοτέλης, μοιρασιά στην Τρίπολη


Σούπερ Λιγκ: Πρώτη νίκη για Άρη, πέρασε 2ος ο Εργοτέλης!
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Εργοτέλης ο οποίος μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το ντέρμπι με τον Πλατανιά, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 και «έπιασε» τον ΠΑΟΚ (που παίζει την Κυριακή) στην δεύτερη θέση της Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36’ με τον Διαμαντάκο, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Πελέ έκανε το 2-0 με εντυπωσιακό τέρμα. Στο 46’ ο Ρομάνο έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη, με τον Πλατανιά να μειώνει απλώς στο 66’ με τον Τόρες για το τελικό 3-1.

Από την άλλη, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ο Αστέρας στην μετά Τσιώλη εποχή, «άγγιξε» τη νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Ατρόμητο ο οποίος με γκολ του Μπρίτο στις καθυστερήσεις ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Οι Περιστεριώτες κατάφεραν στο 10’ να πάρουν προβάδισμα με τον Ούμπιντες, ωστόσο οι Ντεμπλάσις (40’) και Εντό (85’) γύρισαν το παιχνίδι για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, στις καθυστερήσεις ο Μπρίτο έκανε το 2-2 και χάρισε στον Ατρόμητο τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.