Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Όλα μηδέν στην Τούμπα, στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Super League: Όλα μηδέν στην Τούμπα, στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/7/2020 22:04
ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα. Στάθηκαν καλά οι φιλοξενούμενοι που κατέβηκαν στο παιχνίδι με 13 παίκτες. Δοκάρι με τον Μπίσεσβαρ είχε ο "Δικέφαλος του Βορρά", δεν απείλησαν ιδιαίτερα οι "κιτρινόμαυροι". Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα τερμάτισε 2η στα play offs και θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Την πρωτοβουλία ο ΠΑΟΚ,δεν βρήκε το γκολ

Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε και πάλι σχήμα με τρεις στόπερ, με τους Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ να επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα αντί των Εσίτι και Άκπομ σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά ο Μίκαελ Ένινγκ είχε μόλις 13 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, ενώ στο πάγκο κάθισαν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Έμαν και ο νεαρός Τσαγγαλίδης.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του ψάχνοντας το γκολ που θα έδιωχνε από την αρχή το άγχος από την πλευρά των παικτών του. Μόλις στο 3' ο Τζόλης σέντραρε ωραία από τα δεξιά με τον Μαουρίσιο να παίρνει την κεφαλιά, τον Κουέστα να διώχνει και στην επαναφορά ο Μπίσεσβαρ έστειλε τη μπάλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Ισπανού τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι έψαχναν τρόπους να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα χωρίς όμως επιτυχία, με τον Άρη να έχει την πρώτη του ευκαιρία στο 20' όταν η κεφαλιά του νεαρού Μπαλαγιάννη κατέληξε πάνω από την εστία του Πασχαλάκη. Το επόμενο δεκάλεπτο κύλησε ήρεμα χωρίς ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες μέχρι το 30', όταν ο Γιαννούλης βρήκε πολύ ωραία τον Τζόλη με τον Έλληνα άσο να μπαίνει στην περιοχή το πλασέ με το εξωτερικό που επιχείρησε όμως απέκρουσε με τα δάχτυλα ο Κουέστα. Στη συνέχεια ο Ελ Καντουρί πλάσαρε σε κενή εστία με τον Ούγκο Σόουζα να διώχνει πάνω στη γραμμή τη μπάλα με εντυπωσιακή κεφαλιά.

Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό στην επανάληψη, τα πάντα είχαν ξεκαθαρίσει

Με τον Ολυμπιακό να προηγείται στο άλλο παιχνίδι με 2-0 της ΑΕΚ στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε στην ουσία εξασφαλίσει την 2η θέση και μπήκε στην επανάληψη με σκοπό να καθαρίσει και το δικό του παιχνίδι. Απείλησε με μία κεφαλιά του Βαρέλα στο 60' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ροτνρίγκο, δύο λεπτά μετά όμως ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ, το φάουλ του Ματίγια όμως έδιωξε εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης. Στο 66' ο Μπίσεσβαρ απείλησε και πάλι με για τον ΠΑΟΚ, το σουτ που επιχείρησε όμως σταμάτησε πάνω στον Κουέστα.

Οι παίκτες του Δικεφάλου γνωρίζοντας ότι θα τερματίσουν 2οι από τη στιγμή που η ΑΕΚ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-0, είχαν την υπεροχή αλλά δεν έδειξαν να καίγονται για το γκολ. Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Άρη περισσότερο περίμεναν να τελειώσει αυτή η περίεργη για τους ίδιους διαδικασία των play offs. Χαρακτηριστικό είναι ότι η επόμενη καλή στιγμή μετά το 66' σημειώθηκε στο 91' με τον Στοχ να φεύγει στην κόντρα, το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε όμως σταμάτησε εύκολα ο Κουέστα. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς ο Βιεϊρίνια έσπρωξε εκτός φάσης τον Μαντσίνι και αντίκρισε σωστά την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.