Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Τέλειωσε με νίκη για τον Παναθηναϊκό η εποχή Δώνη, 3-2 τον ΟΦΗ

Super League: Τέλειωσε με νίκη για τον Παναθηναϊκό η εποχή Δώνη, 3-2 τον ΟΦΗ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/7/2020 22:00
Ο Παναθηναϊκός, στο τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, νίκησε τον ΟΦΗ με 3-2 στο ΟΑΚΑ, για την 10η και τελευταία «στροφή» των πλέι οφ της Super League.

Οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας 58 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην 6η θέση, χωρίς να νικήσουν σε κανένα από τα δέκα παιχνίδια των πλέι οφ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του «τριφυλλιού» επί του ΟΦΗ μετά από πέντε διαδοχικούς αγώνες που δεν τα είχαν καταφέρει.

Και τα πέντε γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος και μάλιστα σε χρονικό διάστημα 15 λεπτών, από το 27' έως το 42'.

Οι Κρητικοί ήταν σαφώς πιο απειλητικοί στα πρώτα λεπτά, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με διαγώνιο συρτό σουτ του Ούφε Μπεκ, με τον Δανό να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο ΟΦΗ έφερε το ματς στα ίσα με ωραίο πλασέ του Φιγκεϊρέρδο μέσα από την περιοχή. Το «τριφύλλι» απάντησε άμεσα και στο 36' πήρε ξανά «κεφάλι» το σκορ με κοντινό σουτ του Μακέντα έπειτα από λανθασμένη απόκρουση του γκολκίπερ Ουάλι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Βαζ ισοφάρισε ξανά για τους φιλοξενούμενους, όμως στο 42' ο Χατζηγιοβάνης σκόραρε για το 3-2.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά ενώ έγιναν κι αρκετές αλλαγές.

Όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε τη νίκη, αλλά ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από χέρι του Κολοβέτσιου. Ο Φιγκεϊρέρδο νικήθηκε από τον Ξενόπουλο (έπιασε δεύτερο διαδοχικό πέναλτι μετά τον αγώνα με τον Άρη) και στην επαναφορά ο Βραζιλιάνος στράικερ αστόχησε σε κενή εστία.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου βρήκε τους «πράσινους» να νικούν 3-2, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της διετούς θητείας του Γιώργου Δώνη στο «τριφύλλι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.