Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Ερυθρόλευκο πάρτι πριν τη στέψη

Super League: Ερυθρόλευκο πάρτι πριν τη στέψη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2020 22:02
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» μια εβδομάδα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι για τον τελικό του Κυπέλλου και πρόσφερε στους οπαδούς του το καλύτερο… ορεκτικό πριν τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου. Οριστικά στην 3η θέση η «Ένωση». Βαλμπουενά (10’), Ρατζέλοβιτς (21’) και Καμαρά (73’) οι σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους».

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με το άνετο 3-0 της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» με εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος έθεσαν ισχυρές βάσεις για τη νίκη απέναντι σε μια κακή ΑΕΚ, που παρατάχθηκε με αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η «Ένωση» ανέβασε στροφές στην επανάληψη και είχε κάποιες φάσεις για να μειώσει, ωστόσο αντί αυτού ο Ολυμπιακός πέτυχε τρίτο τέρμα κι έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα. Οι δύο ομάδες ανανεώνουν πλέον το ραντεβού τους σε μία εβδομάδα για τον τελικό του Κυπέλλου.

Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 3λεπτο είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με προσπάθειες του Ελ Αραμπί. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 10’, με τον Φορτούνη να δίνει με κεφαλιά στον Βαλμπουενά κι αυτός με πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 1-0.

Η ομάδα του Μαρτίνς συνέχισε να πιέζει, είχε δύο καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ το οποίο πέτυχε στο 22’ με ένα φοβερό τρόπο. Ο Φορτούνης έβγαλε τρομερή μακρινή μπαλιά για τον Ραντζέλοβιτς, αυτός με εκπληκτική ντρίπλα άφησε πίσω του τον Μπακάκη και με φοβερό σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0. Η ΑΕΚ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και στο φινάλε του ημιχρόνου είχε σημαντική ευκαιρία με τον Βέρντε, ο οποίος πέρασε τον Σισέ και έκανε το πλασέ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σα.

Η «Ένωση» ξεκίνησε πιο πιεστικά στο δεύτερο μέρος και είχε ορισμένες καλές στιγμές για να επιστρέψει στο ματς. Στο 53’ το πλασέ του Μάνταλου μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια, τρία λεπτά μετά ο Σα έδιωξε το απευθείας φάουλ του Βέρντε, ενώ στο 58’ ο Πορτογάλος τεχνικός είπε «όχι» σε νέο σουτ του Μάνταλου.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στην επανάληψη αλλά ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα. Στο 73’ ο Βαλμπουενά σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Οικονόμου έδιωξε με το σώμα στη γραμμή, αλλά ο Καμαρά πήρε το ριμπαόυντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα με ρεκόρ 28-7-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.