Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Υποβιβάστηκε ο Πανιώνιος, στα μπαράζ η Ξάνθη (video)

Super League: Υποβιβάστηκε ο Πανιώνιος, στα μπαράζ η Ξάνθη (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/7/2020 21:17
Έπεσε η αυλαία στην τελευταία αγωνιστική των play out της Super League με τον Πανιώνιο να υποβιβάζεται τελικά στη Super League 2 και την Ξάνθη να πηγαίνει στα μπαράζ, όπου περιμένει να μάθει πότε και...αν θα διεξαχθούν.

Τελευταία αγωνιστική στα play out της Super Leauge. Ο Πανιώνιος βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο καθώς έψαχνε δική του νίκη επί του Ατρομήτου και παράλληλα στραβοπάτημα της Ξάνθης απέναντι στην ΑΕΛ προκειμένου να πάρει αυτός τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ με τον 2ο της Super League 2, θέση που πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος κατείχε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να φύγει νικήτρια από το "AEL FC Arena" και έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την ομάδα της Λάρισας, την ίδια ώρα όμως ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρομήτου και έμεινε και αυτός στο 0-0 αν και στο 91' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιλούλη για να πάρει το διπλό και να ανατρέψει την κατάσταση την τελευταία στιγμή.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η ομάδα της Νέας Σμύρνης υποβιβάζεται από την πρώτη κατηγορία μετά το 1992 και το 1996, ωστόσο πλέον το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο. Από την άλλη η Ξάνθη είχε βρεθεί και το 2014 σε παρόμοια θέση, όταν συμμετείχε στο μπαράζ παραμονής του «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου επικράτησε με 2-1 παραμένοντας έτσι στην πρώτη κατηγορία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του Βόλου με σκόρερ τον Ντουάρτε στο 31', ενώ Αστέρας Τρίπολης και Λαμία μοιράστηκαν από ένα βαθμό στην Τρίπολη (1-1), με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με τον Κρέσπι στο 10' και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Μιγκέλ στο 51'.

Τα τελικά αποτελέσματα:

ΑΕΛ - Ξάνθη: 0-0
Ατρόμητος - Πανιώνιος: 0-0
Παναιτωλικός - Βόλος: 1-0
Αστέρας - Λαμία: 1-1







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.