Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στοιχήματα Μεταγραφών: Που θα παίζουν τη νέα σεζόν Τσιμίκας, Μακέντα, Αραούχο και Άκπομ;

Στοιχήματα Μεταγραφών: Που θα παίζουν τη νέα σεζόν Τσιμίκας, Μακέντα, Αραούχο και Άκπομ;

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2020 16:25
Ειδικά στοιχήματα για μεταγραφές παικτών Ελληνικών ομάδων βρίσκουμε στην Novibet, η οποία προσφέρει αποδόσεις για διάφορους παίκτες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη και το αν θα παραμείνουν στις ομάδες τους ή θα υπογράψουν αλλού την επόμενη σεζόν (2020/21).

Θα πάει στην Νάπολι ο Τσιμίκας; Θα μείνει ο Ελ Αραμπί; Τι θα γίνει με Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλο;

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί σεζόν καριέρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αρκετές μεγάλες ομάδες του εξωτερικού τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Μία από αυτές είναι η Νάπολι, με την Novibet μάλιστα να προσφέρει σε απόδοση 1.60 το ενδεχόμενο ο Έλληνας μπακ να υπογράψει στους «παρτενοπέι». Από την άλλη, το ενδεχόμενο ο διεθνής άσος να υπογράψει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα δίνεται στο 2.20.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι άλλος ένας παίκτης του Ολυμπιακού που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Ο 33χρονος Μαροκινός επιθετικός έχει συμβόλαιο έως το 2021, ωστόσο αρκετά δημοσιεύματα συνδέουν το όνομα του με γαλλικές και τουρκικές ομάδες. Το ενδεχόμενο να μείνει στους «ερυθρόλευκους» και τη νέα σεζόν βρίσκεται στο 1.45 ενώ το να υπογράψει σε άλλη ομάδα δίνεται στο 2.55.

Αποδόσεις δίνονται και στο αν ο Κώστας Φορτούνης θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ή αν θα υπογράψει σε άλλη ομάδα. Το ενδεχόμενο ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» να μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα δίνεται στο 1.12, ενώ το να υπογράψει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα βρίσκεται στο 6.00.

Ακόμα ένας παίκτης του Ολυμπιακού που βρίσκουμε σε στοιχήματα μεταγραφών είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Σύμφωνα με την Novibet, ο ΑΠΟΕΛ είναι αυτή τη στιγμή ο πιθανότερος προορισμός για τη νέα σεζόν, καθώς δίνεται σε απόδοση 1.75. Ακολουθούν Ολυμπιακός (3.50), Άρης (6.00), Απόλλων Λεμεσού (6.00), Ανόρθωση (16.00) και Ομόνοια Λευκωσίας (31.00).Θα μείνει στον Παναθηναϊκό ο Μακέντα; Τι θα γίνει με Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη;

Ο Φεντερίκο Μακέντα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο όμως φαντάζει δύσκολο να εξαντλήσει. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η άρνηση των «πρασίνων» να προχωρήσουν σε αύξηση των αποδοχών του, οδήγησε τον Ιταλό επιθετικό να ψαχτεί στο εξωτερικό, χωρίς βέβαια να αποκλείεται τίποτα σχετικά με το μέλλον του. Το ενδεχόμενο ο έμπειρος φορ να υπογράψει σε άλλη ομάδα για τη νέα σεζόν δίνεται σε απόδοση 1.30, ενώ το να παραμείνει στο «τριφύλλι» προσφέρεται στο 3.30.

Από την άλλη, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2022. Το ενδεχόμενο να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν δίνεται σε απόδοση 1.32, ενώ το ενδεχόμενο αποχώρησης για οποιαδήποτε άλλη ομάδα βρίσκεται σε απόδοση 3.05.

Αποδόσεις δίνονται και για το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 δίνεται σε απόδοση 1.45 να συνεχίσει στους «πράσινους» και τη νέα σεζόν, ενώ το να αποχωρήσει για οποιαδήποτε άλλη ομάδα βρίσκεται στο 2.55.

Που θα αγωνίζονται Μπάρκας, Αραούχο, Μάνταλος και Λιβάγια την επόμενη σεζόν;

Όσον αφορά το στρατόπεδο της ΑΕΚ, ο Βασίλης Μπάρκας δίνεται σε απόδοση 1.47 να παραμείνει στην «Ένωση» για τη νέα σεζόν. Τα δύο ενδεχόμενα να υπογράψει σε ομάδα της Λιγκ 1 ή Σέριε Α βρίσκονται σε απόδοση 5.00, ενώ το να συνεχίσει σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα σε απόδοση 11.00.

Ερωτηματικό είναι το αν ο Σέρχιο Αραούχο θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, με τον Αργεντινό να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο της «Ένωσης». Το ενδεχόμενο να μείνει στους «κιτρινόμαυρους» και τη νέα σεζόν βρίσκεται στο 1.50, ενώ το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα δίνεται στο 2.40.

Από την άλλη, το να συνεχίσει ο Πέτρος Μάνταλος στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν βρίσκεται στο 1.30, ενώ το ενδεχόμενο να παίξει σε άλλη ομάδα στο 3.25. Ακριβώς ίδιες είναι οι αποδόσεις των αντίστοιχων ενδεχομένων στην περίπτωση του Μάρκο Λιγάβια.

Που θα παίζουν Μίσιτς, Άκπομ, Σβιντέρσκι και Γιαννούλης την επόμενη σεζόν;

Στοιχήματα μεταγραφών προσφέρονται και για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το ενδεχόμενο ο Γιόσιπ Μίσιτς να μείνει στον «Δικέφαλο του Βορρά» και τη νέα σεζόν δίνεται στο 1.30, ενώ το να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο 4.00. Από την άλλη το να αγωνιστεί σε διαφορετική ομάδα από τις δύο προαναφερθέντες δίνεται στο 7.50.

Όσον αφορά τον Τσούμπα Άκπομ, το να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν δίνεται στο 1.65, ενώ το να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα βρίσκεται στο 2.10. Από την άλλη ο Κάρολ Σβιντέρσκι δίνεται στο 1.35 να παίζει και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ, ενώ 3.05 να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Αποδόσεις για ενδεχόμενη μεταγραφή δίνονται και για τον Δημήτρη Γιαννούλη, με τα ενδεχόμενα παραμονής του στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν και αποχώρησης να βρίσκονται και τα δύο στο 1.87.

Θα μείνουν στον Άρη Φετφατζίδης και Γκάμα;

Το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη παίζει για διάφορες ομάδες, με τουρκικά Μέσα να έχουν συνδέσει το όνομα του με την Τραμπζονσπόρ. Το ενδεχόμενο ο Έλληνας άσος να μείνει στον Άρη τη νέα σεζόν δίνεται στο 2.20, ενώ το ενδεχόμενο να υπογράψει σε άλλη ομάδα βρίσκεται στο 1.62. Όσον αφορά τον Μπρούνο Γκάμα, τα ενδεχόμενα παραμονής του στον Άρη τη νέα σεζόν και αποχώρησης να βρίσκονται και τα δύο στο 1.85.

Που θα υπογράψει ο Μπουά;

Ένα όνομα που παίζει «καυτά» τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Κέβιν Μπουά. Ο 26χρονος εξτρέμ μένει ελεύθερος στις 30/6 από τη Βασιλεία και είναι αμφίβολο αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ελβετική ομάδα. Το όνομα του παίκτη παίζει τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την Μπεσίκτας, με την Novibet να δίνει σε απόδοση 2.00 και τα δύο ενδεχόμενα. Τα σενάρια να παραμείνει στην Βασιλεία ή να υπογράψει σε άλλη ομάδα προσφέρονται σε απόδοση 6.00.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

*Οι αποδόσεις που αναγράφονται είναι αυτές που βρίσκονταν στην στοιχηματική πλατφόρμα την ώρα της δημοσίευσης του κειμένου.