Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Εuro!

Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Εuro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/6/2024 20:00
Γαλλία και Ολλανδία αναμετρώνται στο ντέρμπι της αγωνιστικής με φόντο την πρωτιά του 4ου ομίλου.

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στο Euro!

Μπήκε δυνατά στο τουρνουά

H Ολλανδία μπήκε ιδανικά στο τουρνουά, επικράτησε 2-1 της Πολωνίας κι έκανε έτσι το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «Οράνιε» που παρουσίασαν αρκετά κενά στα μετόπισθεν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο με κορυφαίο τον Χάκπο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Υπάρχει πάντως κριτική για τον Κούμαν για τις επιλογές του στην πρεμιέρα, με τον Ολλανδό να προχωρά σε αλλαγές στο ντέρμπι του ομίλου με τη Γαλλία. Διαθέσιμος πλέον ο επιθετικός Μπρόμπεϊ και οι «Οράνιε» είναι πανέτοιμοι για το ματς που θα κρίνει και την πρωτιά του ομίλου. Καμία ισοπαλία στις τελευταίες εννέα συναντήσεις των δύο ομάδων. Στα έξι τελευταία της ματς έχουν σημειωθεί δυο ή περισσότερα γκολ. Στο 1.90 η απόδοση στη Vistabet να μπουν περισσότερα από 2,5 γκολ στον αγώνα!Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Εuro!

Με σύμμαχο την παράδοση

Η Γαλλία δεν έπεισε στην πρεμιέρα της, ωστόσο κρατά την ουσία, μιας και επικράτησε 1-0 της Αυστρίας. Είχε ευκαιρίες, βρήκε γκολ, ωστόσο παρουσίασε και προβλήματα στην άμυνα, με τους Αυστριακούς να μην είναι τυχεροί. Ο Μπαπέ χτύπησε στη μύτη και αντικαταστάθηκε, δεν έκανε όμως επέμβαση και προπονήθηκε με μάσκα. Ίσως όμως προφυλαχθεί από το αποψινό ματς με την Ολλανδία. Δυο φορές βρήκε απέναντί της τους «Οράνιε» για τα προκριματικά, με τη Γαλλία να μετρά ισάριθμες νίκες. Επτά επιτυχίες στα εννέα πιο πρόσφατα για τους «Μπλε» κόντρα στην αποψινή αντίπαλο. Στο 2.20 η απόδοση στη Vistabet να αναδειχθεί νικήτρια στο ντέρμπι η Γαλλία.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

OI ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ