Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/6/2024 20:03
Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα του Euro. Στις 22:00 Ολλανδία και Γαλλία «μονομαχούν» για την 1η θέση στον 4ο όμιλο.

Κάθε Europenalty κι έπαθλο*! Νέα προσφορά στο Euro!

Ψάχνει αντίδραση η Ουκρανία

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θα… κυνηγήσουν Σλοβακία και Ουκρανία, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες στην “Düsseldorf Arena”. Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα… σόκαρε το Βέλγιο στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου, επικρατώντας με 1-0 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για να προχωρήσει στην διοργάνωση. Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η Ουκρανία κόντρα στην Ρουμανία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Οι «κιτρινομπλέ» θέλουν τη νίκη που θα τους ξαναβάλει στο… κόλπο της πρόκρισης, σε έναν όμιλο που όπως όλα φαίνονται θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Στο 2.15 η απόδοση στην Sportingbet να επικρατήσει η ομάδα του Ρεμπρόφ. Τέσσερις φορές έχουν κοντραριστεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες, με την Σλοβακία να μετρά δύο νίκες, μία φορά πανηγύρισε η Ουκρανία, ενώ μία αναμέτρηση έληξε ισόπαλη.Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Euro!

Ελπίζουν στην 3η θέση

Το πρώτο τους «τρίποντο» στον 4ο όμιλο της τελικής φάσης του Euro θα ψάξουν απόψε Πολωνία και Αυστρία. Μπορεί και οι δύο ομάδες να έβαλαν δύσκολα στα μεγαθήρια του γκρουπ στην πρεμιέρα, ωστόσο ηττήθηκαν! Η Πολωνία με 2-1 από την Ολλανδία και η Αυστρία 1-0 από την Γαλλία, αντίστοιχα. Πλέον, η νίκη είναι «μονόδρομος» αν θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ερωτηματικό η παρουσία του Λεβαντόφσκι στο αρχικό σχήμα της Πολωνίας, αν και ο σταρ της Μπαρτσελόνα συμμετείχε κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντησή τους σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά το 1-1 στους ομίλους του Euro 2008.

Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Euro!

Θέλουν ρεβάνς οι Ολλανδοί

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί ανάμεσα στην Ολλανδία και την Γαλλία. Κι οι δύο ομάδες προέρχονται από το ίδιο γκρουπ του προκριματικού γύρου, γνωρίζοντας απόλυτα τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου. Οι «οράνιε» θα ψάξουν τη ρεβάνς για τις δύο ήττες, ενώ οι «τρικολόρ» θα περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μπαπέ, ο οποίος παρά το χτύπημα στη μύτη προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ρεκόρ 7-0-2 «τρέχουν» οι Γάλλοι, ενώ στις έξι από τις εννέα αναμετρήσεις σημειώθηκαν δύο γκολ και πάνω. Στο 1.90 η απόδοση στην Sportingbet να μπουν περισσότερα από 2,5 γκολ στον αγώνα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ