Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η μεγάλη αναμέτρηση Ολλανδίας-Γαλλίας με ενισχυμένες αποδόσεις!

Η μεγάλη αναμέτρηση Ολλανδίας-Γαλλίας με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/6/2024 15:33
Το μεγάλο ντέρμπι της Ολλανδίας με τη Γαλλία (22:00) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Παρασκευής (22:00) στο Euro.

Ντέρμπι κορυφής και πρόκρισης στο τέταρτο γκρουπ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας. Ολλανδία και Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους (22:00) και ο νικητής θα «κλειδώσει» την παρουσία του στα νοκ-άουτ, παίρνοντας ταυτόχρονα και μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της κορυφής στο Group D.

Ολλανδία – Γαλλία 1:3.45 Χ:3.45 2:2.35


Η Γαλλία δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη μαχητική Αυστρία, όμως στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε (1-0). Βέβαια, η νίκη συνοδεύτηκε με τον σοβαρό τραυματισμό του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έσπασε τη μύτη του. Ο αρχηγός των «Τρικολόρ» είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση, ενώ αποφάσισε να μην προχωρήσει άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να είναι ενεργός στο δρόμο για την κούπα. Ενοχλήσεις αντιμετωπίζουν επίσης οι Εντουάρντο Καμαβινγκά και Ορελιέν Τσουαμενί, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει το τακτικό πλάνο του Ντιντιέ Ντεσάν λόγω της καταπληκτικής παρουσίας του Ενγκολό Καντέ στο ματς της πρεμιέρας.Ίδια περίπου η εικόνα και στην Ολλανδία. Η Πολωνία προηγήθηκε, όμως οι «Οράνιε» βρήκαν ανατροπή με ήρωα τον Βουτ Βέγκχορστ, που ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει το γκολ της νίκης (2-1). Υπήρξε πάντως αρκετή γκρίνια για την εικόνα της ομάδας του Ρόναλντ Κούμαν, με τον έμπειρο τεχνικό να ετοιμάζει αλλαγές ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τους Γάλλους. Ο Φρίμπονγκ ενδέχεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ως δεξί εξτρέμ, κάτι που αυτόματα θα μεταφέρει τον Τσάβι Σίμονς στα χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στα προκριματικά: Εκεί, η Γαλλία κέρδισε και τις δύο φορές (4-1, 2-1), σε έναν όμιλο που συμμετείχε φυσικά και η Εθνική μας ομάδα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Euro

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.