Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορωνοϊός: Η UEFA ζήτησε απ' όλες τις χώρες να ολοκληρώσουν τις διοργανώσεις τους

Κορωνοϊός: Η UEFA ζήτησε απ' όλες τις χώρες να ολοκληρώσουν τις διοργανώσεις τους

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/4/2020 19:36
Ξεκάθαρη ήταν η UEFA στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (21/4) με τα 55 κράτη-μέλη της ζητώντας την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, εφόσον φυσικά το επιτρέψει ο ρυθμός εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ζήτησε απ' όλες τις Ομοσπονδίες να προχωρήσουν το πλάνο επανέναρξης των παιχνιδιών εφόσον φυσικά αυτό επιτρέπεται από την εξάπλωση του φονικού Covid-19.

Όπως έγινε γνωστό, η UEFA θέλει όλες οι πρώτες κατηγορίες των χωρών-μελών της να παιχτούν και να ολοκληρωθούν κανονικά, ούτως ώστε στη συνέχεια να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για το Champions League και το Europa League.

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Επιπλέον τονίστηκε προς όλους ότι θα υπάρξουν κυρώσεις αν δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, καθώς η UEFA επιθυμεί να γνωρίζει ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος στα τουρνουά της, τη σεζόν 2020/21.

Πλέον το σενάριο επιστροφής στην αγωνιστική δράση μοιάζει όλο και πιο πιθανό, με τους φίλους του αθλητισμού πάντως να έχουν στραφεί προς το παρόν σε άλλες μορφές αγώνων όπως τα E-Sports και τα Virtual Sports.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.