Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O τελικός του Europa League με ενισχυμένες αποδόσεις!

O τελικός του Europa League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 15:28
Η ώρα για τον τελικό του Europa League έφτασε! Αταλάντα και Λεβερκούζεν διεκδικούν την Τετάρτη (22:00) στο Δουβλίνο το βαρύτιμο έπαθλο και θέλουν να γράψουν ιστορία σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Αταλάντα ζει το απόλυτο όνειρο και φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην παρθενική της συμμετοχή σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έφτασε στον τελικό με το σπαθί της και το γεγονός ότι απέκλεισε κατά σειρά Σπόρτινγκ, Λίβερπουλ και Μαρσέιγ αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Για την ιταλική ομάδα παίχτες κλειδιά στην επίθεση είναι οι Τέιν Κόπμεϊνερς και Τζιανλούκα Σκαμάκα. Ο πρώτος είναι κίνδυνος θάνατος στον δημιουργικό τομέα, ενώ ο δεύτερος είναι πρώτος σκόρερ της Αταλάντα στην διοργάνωση με 6 γκολ σε 10 συμμετοχές.

Αταλάντα – Λεβερκούζεν 1:4.40 Χ:3.75 2:1.80


Η Λεβερκούζεν διεκδικεί το 2ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της και μετά την κατάκτηση του UEFA το 1988 είναι αποφασισμένη να ξαναγράψει ιστορία. Οι Γερμανοί διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση (31 γκολ) και θα μπουν στο χορτάρι με τον τίτλο του φαβορί. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και πάει από ρεκόρ σε ρεκόρ. Η Λεβερκούζεν είναι αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της την Bundesliga! Για να φτάσει στον τελικό του Europa League απέκλεισε στα «νοκ άουτ» Καραμπάγκ, Γουεστ Χαμ και Ρόμα. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εξωπραγματική σεζόν της Λεβερκούζεν είναι ο Φλόριαν Βίρτς, ο οποίος μετράει 18 γκολ και 20 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν το 2022 στη φάση των «16» του Europa League και τότε η Αταλάντα πανηγύρισε την πρόκριση για τα προημιτελικά με δύο νίκες (3-2, 0-1).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στον τελικό του Europa League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.