Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δώνης: «Νομίζω ότι υπάρχει μία «συμμορία» εναντίον του Παναθηναϊκου»

Δώνης: «Νομίζω ότι υπάρχει μία «συμμορία» εναντίον του Παναθηναϊκου»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/11/2019 23:19
Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Γιώργος Δώνης στα τελευταία λεπτά αλλά και μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο αποβλήθηκε, και στη συνέντευξη τύπου έκανε λόγο για «συμμορία» που υπάρχει από την αρχή του πρωταθλήματος εναντίον του Παναθηναϊκου.

Ο προπονητής του τριφυλλιού αναφέρθηκε στις φετινές φάσεις στις οποίες θεωρεί ότι αδικήθηκε η ομάδα του, θέλοντας να τονίσει ωστόσο ότι στα τελευταία παιχνίδια έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο.

«Έχουμε πολύ μεγάλη πρόοδο ως ομάδα. Κερδίζοντας και τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, με την Ξάνθη μας έκλεψαν το ματς, δεν το χάσαμε. Με την ΑΕΛ πάλι έγιναν περίεργα πράγματα. Για το πρότζεκτ που εμείς λειτουργούμε αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μην με παρεξηγήσετε αλλά επειδή ξέρω πως λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, εμένα με νοιάζει ο Παναθηναϊκός. Δεν με νοιάζει ούτε ο Ολυμπιακός με τον οποίο επίσης φέραμε ισοπαλία και θα μπορούσαμε να τον κερδίσουμε ούτε ο ΠΑΟΚ.

Νομίζω ότι από την αρχή του πρωταθλήματος υπάρχει μία «συμμορία» που δεν σέβεται την προσπάθειά των νεαρών παικτών μας. Από που να αρχίσω. Δεχόμαστε γκολ με τη Λαμία ενώ έχει γίνει πέναλτι. Δίνει μπουνιά ο Μανιάτης στον παίκτη μας δεν δίνεται κόκκινη, μπουνιά του Ουάρντα δεν ήταν πολύ δυνατή. Παραμένει και πάλι η ΑΕΛ με 11. Πάμε στην Ξάνθη, γκολ κανονικό εμείς δεν το μετράμε. Με την Ξάνθη που δεχθήκαμε γκολ οφσάιντ, αυτοί οι κύριοι γιατί δεν πήγαν στο VAR και χάσαμε το παιχνίδι; Να πάμε στο ματς με τον ΟΦΗ που ήμασταν κακοί εμείς, που το δεύτερο γκολ τους ήταν οφσάιντ.

Οκ το καταλαβαίνω και ξέρετε τι θα πουν οι περισσότεροι; Ότι φταίει η διοίκηση. Τι να κάνει η διοίκηση, να στήνει τους διαιτητές; Υπάρχει ένας ιδιοκτήτης που έχει βάλει 70 εκατ. Και εμείς μπορούμε να κάνουμε τραμπουκισμούς όπως μας κάνουν. Είμαστε άνθρωποι. Είναι κρίμα για τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι δυνατόν να μας κλέβουν και δεν μιλάω για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για τις 9 αγωνιστικές. Σταματήστε και οι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού ότι για όλα φταίει ο Αλαφούζος.

Αν είμαστε συνέχεια σε μιζέρια και εσωστρέφεια δεν θα μπορεί ποτέ ο Παναθηναϊκός να σηκώσει κεφάλι. Εγώ ήρθα στην ομάδα γιατί έτσι μεγάλωσε η οικογένειά μου. Με τα πράσινα μεγαλώνει όλη η οικογένεια μου. Αυτό πρέπει να μας κάνει τους Παναθηναϊκούς να συσπειρωθούμε. Η ιστορία είναι που πρέπει να φτάσει ο Παναθηναϊκός σε 4-5 παιχνίδια.

Για το σημερινό ματς κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ μας πίεσε κέρδισε μέτρα, καταφέραμε όμως και πάλι να προηγηθούμε και στο τέλος ο ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει. Τα παιδιά πρέπει να μην κοιτάνε το δέντρο αλλά το δάσος. Έχουμε κάνει αρκετά λάθη και θα μπορούμε η ομάδα να βρίσκεται ψηλότερα»
, τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.