Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διασυρμός για την Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό

Διασυρμός για την Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2019 18:42
Η Μπάγερν διασύρθηκε με 5-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και γνώρισε μια από τις χειρότερες ήττες της στην Μπουντεσλίγκα λίγες μόνο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο.

Έναν εφιάλτη έζησε στη Φρανκφούρτη η Μπάγερν Μονάχου, καθώς ηττήθηκε με 5-1 από την Άιντραχτ και η θέση του Νίκο Κόβατς είναι επισφαλής λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βαυαροί βρέθηκαν με παίκτη λιγότερο στο 9ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπόατενγκ και οι γηπεδούχοι δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο το αριθμητικό πλεονέκτημα, αποκτώντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Κόστιτς (25’) και Σο (33’). Η Μπάγερν μείωσε στο 37’ με όμορφο γκολ του Λεβαντόφσκι όμως η ανασταλτική εικόνα της ήταν αποκαρδιωτική. Στο 49’ ο Άμπραχαμ μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα, στο 61’ ο Χιντερέγκερ σκόραρε ανενόχλητος για το 4-1, ενώ το… κερασάκι έβαλε στο 85’ ο πρώην «ερυθρόλευκος» Πασιένσια διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Ο Νίκο Κόβατς γνώρισε μια από τις πιο βαριές ήττες της καριέρας του απέναντι στην πρώην ομάδα του και βλέπει πλέον την ομάδα του να βρίσκεται στην 4η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ, που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λεβερκούζεν. Στην 2η θέση η Ντόρτμουντ, που κέρδισε με 3-0 την Βόλφσμπουργκ, ενώ η Λειψία βρίσκεται στην 3η μετά το εντυπωσιακό 8-0 επί της Μάιντς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.