Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν ο Κόβατς από τη Μπάγερν Μονάχου

Παρελθόν ο Κόβατς από τη Μπάγερν Μονάχου

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/11/2019 22:54
Ο Νίκο Κόβατς αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, όπως ενημέρωσε επίσημα η γερμανική ομάδα. Με τον βοηθό του,Χάνσι Φλικ, θα παραταχθούν οι Βαυαροί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (6/11) για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι μέτριες φετινές εμφανίσεις με αποκορύφωμα τον σαββατιάτικο διασυρμό από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου.

Το κλίμα για τον Κροάτη τεχνικό ήταν ήδη βαρύ και η ήττα στην Φρανκφούρτη ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Μουρμούρες υπήρχαν από την περσινή σεζόν, η κατάκτηση όμως τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου φρόντισε για να κρυφτούν τα όποια αγωνιστικά προβλήματα.

Η φετινή σεζόν όμως δεν ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο, η Μπάγερν βρίσκεται ήδη στο -4 από την κορυφή της Μπουντεσλίγκα και αν εξαιρέσει κανείς μία αναλαμπή στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου κέρδισε με το εμφατικό 7-1 την Τότεναμ, δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της ως τώρα.

Οι νταμπλούχοι Γερμανίας βρίσκονται από σήμερα σε αναζήτηση προπονητή, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Κόβατς, Χάνσι Φλικ, να αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη (6/11).



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.