Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε το αήττητο με πέναλτι στο 90+11’ ο ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε το αήττητο με πέναλτι στο 90+11’ ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2019 22:15
Με πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 2-2 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και γλίτωσε το αήττητο! Προηγήθηκαν δύο φορές οι «πράσινοι» με Ζαχίντ (44') και Μακεντα (87'), και το πρώτο γκολ των γηπεδούχων ο Βϊερίνια (65').

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μια «ανάσα» από το να φύγει με πολύ μεγάλη νίκη από την Τούμπα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ με πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 90+11’ ισοφάρισε το σκορ σε 2-2 και διατήρησε το αήττητο όπως και το -2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν εξαιρετικά στημένη, έκλεινε σωστά τους χώρους και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να απειλήσουν με αξιώσεις. Την ίδια ώρα έφτανε εύκολα στα καρέ του «Δικεφάλου του Βορρά» ωστόσο είχε θέμα στην τελική πάσα. Ένα λεπτό όμως πριν το τα 45’ ο Κρέσπο έκανε αδύναμη πάσα προς τον Ζίβκοβιτς, ο Ζαχίντ επωφελήθηκε και «έγραψε» το 0-1.

Η είσοδος των Βιεϊρίνια και Άκπομ στο δεύτερο μέρος άλλαξε τα δεδομένα, με τον ΠΑΟΚ να πίεζε ασφυχτικά για την ισοφάριση, κάτι που κατάφερε στο 65’ με δυνατό σουτ του αρχηγού του έξω από την περιοχή.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχιζαν να πιέζουν και στο 72’ είχαν καλή στιγμή με τον Άκπομ, ενώ στο 77’ η κεφαλιά του Μάτος σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στη συνέχεια να απορροφήσει την πίεση και στο 87’ «χτύπησε» στην κόντρα, κάνοντας το 1-2 με πλασέ του Μακέντα.

Όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε τη νίκη και θα έσπαγε το αήττητο του ΠΑΟΚ, ωστόσο στο 90+6’ ο Κρέσπο κέρδισε πέναλτι από τον Κουρμπέλη και ο Βιεϊρίνια με εύστοχη εκτέλεση στο 90+11' «έγραψε» το τελικό 2-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.