Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Καντέ βλέπει… σεντόνι η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Με Καντέ βλέπει… σεντόνι η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2018 16:20
Με γκολ του Καντέ η Τσέλσι πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και ξέφυγε με +5 από την 5η Άρσεναλ στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα μείωσε προσωρινά στο -2 τη διαφορά από την 2η θέση. Δύο δοκάρια είχαν οι «μπλε», τραυματίστηκε ο Ζιρού.

Με νικηφόρο τρόπο αποχαιρετά το 2018 η Τσέλσι. Οι «μπλε» κέρδισαν με 1-0 τη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» και διεύρυναν στο +5 τη διαφορά από την 5η Άρσεναλ.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής στο πρώτο μέρος, περιορίζοντας σε απόλυτα παθητικό ρόλο την Κρίσταλ Πάλας. Παρόλα αυτά οι «μπλε» δυσκολεύονταν να βρουν χώρους και οι μοναδικές ευκαιρίες που δημιούργησαν ήρθαν στο τρίλεπτο 35’-37’. Αρχικά ο Γουίλιαν σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, εν συνεχεία ο ίδιος με ωραίο μακρινό σουτ υποχρέωσε τον Γκουαΐτα, ενώ δευτερόλεπτα μετά ο Μπάρκλεϊ επιχείρησε γυριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Το γκολ για την Τσέλσι ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 51’ ο Νταβίντ Λουίζ έβγαλε εξαιρετική μακρινή μπαλιά για τον Καντέ, αυτός κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή και με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Κρίσταλ Πάλας αδυνατούσε να αντιδράσει και στο 68’ χρειάστηκε την επέμβαση του Γκουαΐτα σε σουτ του Γουίλιαν για να μείνει στο ματς.

Στο 73’ ο Ζιρού γύρισε τον αστράγαλο και αντικαταστάθηκε από τον Μοράτα, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τις αρχές του μήνα. Στο τελευταίο τέταρτο η Πάλας αύξησε την πίεση της αλλά με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Γουίκομ (88’) δεν απείλησε την εστία της Τσέλσι. Το 0-1 έμεινε ως το φινάλε και η Τσέλσι πήρε μια πολύτιμη βαθμολογικά νίκη που την φέρνει στο +5 από την 5η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.