Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σόκαρε την Τότεναμ η Γουλβς

Πρέμιερ Λιγκ: Σόκαρε την Τότεναμ η Γουλβς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2018 21:17
Η Τότεναμ προηγήθηκε με γκολάρα του Κέιν αλλά η τρομερή Γουλβς πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο και έφυγε με τεράστια νίκη (3-1) από το «Γουέμπλεϊ».

Με άσχημο τρόπο αποχαιρετά το 2018 η Τότεναμ. Οι «πετεινοί» ηττήθηκαν με 3-1 από την Γουλβς στο «Γουέμπλεϊ» και βρέθηκαν στο -9 από την κορυφή λίγες μόνο μέρες μετά την εμφατική νίκη τους επί της Μπόρμουθ (5-0) που τους έβαλε στην κουβέντα για τον τίτλο.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος και στο 22’ πήρε το προβάδισμα χάρη σε τρομερό σουτ του Κέιν που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ρουί Πατρίσιο. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η Γουλβς έκανε την… τρελή ανατροπή χάρη στην κεφαλιά του Μπολί (72'), το πλασέ στη γωνία του Ραούλ Χιμένες (83') και το τελείωμα στην κόντρα του Ελεντερ Κόστα (87').

Το 1-3 ήταν το τελικό σκορ και η Τότεναμ ηττήθηκε για πρώτη φορά από νεοφώτιστη έπειτα από το 2012 (36 νίκες, 3 ισοπαλίες). Στον αντίποδα οι νεοφώτιστοι τα έχουν πάει εξαιρετικά απέναντι στο Top-6 αφού έχουν νικήσει αντίστοιχα Τσέλσι, Τότεναμ και έχουν ισοπαλίες με Σίτι, Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.