Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ρέιντζερς του Τζέραρντ «ξέρανε» την Σέλτικ

Η Ρέιντζερς του Τζέραρντ «ξέρανε» την Σέλτικ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2018 17:11
Η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ κέρδισε με 1-0 την Σέλτικ στο «Old Firm» και έπιασε την αντίπαλο της στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Την πρώτη της νίκη σε «Old Firm» μετά από 16 παιχνίδια πανηγυρίζει η Ρέιντζερς, επικρατώντας με 1-0 της Σέλτικ στο «Άιμπροξ». Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ κυριάρχησε απέναντι σ’ αυτή του Μπρένταν Ρότζερς και έτσι ο θρύλος της Λίβερπουλ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο μεγάλο σκωτσέζικο ντέρμπι απέναντι μάλιστα στον πρώην προπονητή του στους «κόκκινους».

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε με τη συμπλήρωση 30 λεπτών παιχνιδιού. Ο Ράιαν Κεντ «άδειασε» τον Λούστιγκ από τα αριστερά και γύρισε για τον Τζακ, ο οποίος με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Σέλτικ πραγματοποίησε αποκαρδιωτική εμφάνιση και στη μοναδική φάση που απείλησε έπεσε πάνω στον Χάλιντεϊ, ο οποίος έκοψε σωτήρια το σουτ του Εντσάμ, κρατώντας το 1-0 ως το φινάλε.

Με τη νίκη, η Ρέιντζερς έφτασε τους 42 βαθμούς και έπιασε την Σέλτικ στην 1η θέση της βαθμολογίας, με τους «καθολικούς» να έχουν όμως ένα παιχνίδι λιγότερο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.