Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με 100αρη Αζάρ η Τσέλσι, γκέλαρε η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Με 100αρη Αζάρ η Τσέλσι, γκέλαρε η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2018 23:54
Με τον Αζάρ να πετυχαίνει δύο γκολ και να ξεπερνά τα 100 με τη φανέλα της Τσέλσι, οι Λονδρέζοι κέρδισαν με 2-1 την Γουότφορντ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και ξέφυγαν με +2 από την Άρσεναλ στη μάχη της τετράδας, αφού στο άλλο ματς οι «κανονιέρηδες» έμειναν στο 1-1 με την Μπράιτον εκτός έδρας.

Επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα από την Λέστερ (0-1) πέρασε με 2-1 από την έδρα της Γουότφορντ. Μια νίκη που ενδέχεται να αποδειχθεί πύρρειος, αφού Πέδρο και Οντόι αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών, όπως και ο Καμπασέλε της Γουότφορντ, που αποχώρησε με φορείο.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε την υπεροχή αλλά με εξαίρεση το δοκάρι σε πλασέ του Γουίλιαν (9’) αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των γηπεδούχων. Τη λύση για την Τσέλσι έδωσε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αζάρ, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Φόστερ ύστερα από ασίστ του Κόβατσιτς. Αυτό ήταν και το 100ο γκολ του Βέλγου με τη φανέλα της Τσέλσι.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, αφού στο 45+1’ ο Περέιρα ισοφάρισε σε 1-1 με τρομερό σουτ στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χολέμπας. Το γκολ δεν πτόησε την Τσέλσι, αφού στο ξεκίνημα της επανάληψης (58’) ο Αζάρ μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στους Λονδρέζεους.

Η Γουότφορντ δεν κατάφερε να αντιδράσει ενώ στον αντίποδα η Τσέλσι είχε νέο δοκάρι με σουτ του Γουίλιαν (72’) για ένα τρίτο γκολ. Το 1-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και οι «μπλε» ξέφυγαν με +2 από την Άρσεναλ στη μάχη για την 4η θέση.

Έχασε έδαφος η Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Μπράιτον εκτός έδρας και βρέθηκαν στο -2 από την τετράδα αλλά και μόλις στο +6 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι προηγήθηκε μόλις στο 7’ με άψογο πλασέ του Ομπαμεγιάνγκ όμως η συνέχεια δεν είναι ανάλογη. Η Μπράιτον ανέβασε ρυθμούς και στο 35’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Λοκάντια ύστερα από λάθος του Λιχτστάινερ.

Στην επανάληψη οι Λονδρέζοι είχαν μόλις μια τελική και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε, αφήνοντας την Άρσεναλ με μόλις 1 νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.