Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέο κάζο για την Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Νέο κάζο για την Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2018 19:05
Αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με 2-1 από την Λέστερ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται, όντας πλέον 3η και στο -6 από την Λίβερπουλ!

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το διπλό της Λέστερ στην έδρα της Τσέλσι την περασμένη αγωνιστική! Οι «αλεπούδες» έριξαν στο… καναβάτσο και την Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με ανατροπή (2-1) των «πολιτών» στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα γνώρισε δεύτερη σερί ήττα έχοντας μάλιστα προηγηθεί στο σκορ και πλέον βλέπει την πλάτη των Λίβερπουλ (-6) και Τότεναμ (-1)!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθε΄σεις για την Σίτι, αφού στο 14’ ο Αγκουέρο έβαλε σε τετ-α-τετ τον Μπερνάρντο Σίλβα κι αυτός με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1. Η Λέστερ δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα, όταν στο 19’ ο Βάρντι έκανε υπέροχη σέντρα και ο Ολμπράιτον με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Το σκορ έμεινε μέχρι το ημίχρονο και ίσως αδικεί την Λέστερ, η οποία είχε κάποιες σπουδαίες στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος η Σίτι περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και το πλήρωσε λίγο πριν το φινάλε, αφού στο 81’ ο Περέιρα σκόραρε με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.