Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα και μόνη 2η η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα και μόνη 2η η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2018 19:12
Μετά την εξάρα στην Έβερτον η Τότεναμ διέλυσε με 5-0 την Μπόρνμουθ στο «Γουέμπλεϊ» και πέρασε μόνη 2η με -6 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Τρεις ασίστ σε 35 λεπτά ο 21χρονος Γουόκερ-Πίτερς.

Με σπασμένα φρένα «τρέχει» στο εορταστικό πρόγραμμα η Τότεναμ. Μετά το εντυπωσιακό 6-2 στην έδρα της Έβερτον, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ισοπέδωσε με 5-0 την Μπόρνμουθ στο Λονδίνο και πέρασε μόνη δεύτερη με -6 από την Λίβερπουλ και στο +1 από την 3η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πετεινοί» καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Στο 16’ το σουτ του Έρικσεν βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Μπέγκοβιτς ενώ στο 23’ ο Σον σκόραρε με όμορφο τελείωμα από το ημικύκλιο για το 2-0. Τη χαριστική βολή έριξε στο 35’ ο Μόουρα σκοράροντας με ωραίο πλασέ εντός περιοχής για το 3-0. Και τις τρεις ασίστ μοίρασε ο 21χρονος Γουόκερ-Πίτερς στην πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αλλά η Τότεναμ πέτυχε άλλα δύο γκολ. Στο 61’ ο Έρικσεν έβγαλε μπαλιά ακριβείας για τον Κέιν και αυτός με όμορφο τελείωμα στην κίνηση «έγραψε» το 4-0. Το… κερασάκι έβαλε στο 70’ ο Σον, εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του Μπέγκοβιτς σε δυνατό σουτ του Μόουρα για το τελικό 5-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.