Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έφυγε ο Μουρίνιο, «χορεύει» ο Πογκμπά

Πρέμιερ Λιγκ: Έφυγε ο Μουρίνιο, «χορεύει» ο Πογκμπά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2018 20:00
Με τον Πογκμπά να πετυχαίνει δύο γκολ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 της ουραγού Χάντερσφιλντ στο «Όλντ Τράφορντ» και έκανε το 2x2 με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της.

Ο Μουρίνιο έφυγε, ο Πογκμπά επέστρεψε στην ενδεκάδα και με τον Σόλσκιερ στον πάγκο μετράει ήδη 2 γκολ και 2 ασίστ σε ισάριθμα παιχνίδια , όταν στα τελευταία δώδεκα με τον Πορτογάλο είχε ένα γκολ και τρις ασίστ. Ο Γάλλος με δύο τέρματα ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 επί της Χάντερσφιλντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν με το καλημέρα τον έλεγχο του παιχνιδιού και το 1-0 έγινε στο 28’. Μετά από στημένη φάση, ο Λίντελοφ πήρε την κεφαλιά, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν και ο Μάτιτς απο κοντά άνοιξε το σκορ. Η Χάντερσφιλντ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 64’ ήρθε το 2-0. Ο Ερέρα έδωσε ωραία στον Πογκμπά κι αυτός με ιδανικό πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος σκόραρε ξανά με δυνατό σουτ στο 78’ «καθαρίζοντας» τη νίκη για τους γηπεδούχους. Το μόνο που κατάφερε η Χάντερσφιλντ ήταν να μειώσει στο 88’ με τον Γιόργκενσεν για το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.