Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Μουρίνιο έφυγε και η Γιουνάιτεντ έριξε πεντάρα!

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Μουρίνιο έφυγε και η Γιουνάιτεντ έριξε πεντάρα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2018 21:27
Στο πρώτο της παιχνίδι χωρίς τον Ζοζέ Μουρίνιο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 5-1 την Κάρντιφ στην Ουαλία και μείωσε στο -8 τη διαφορά από την τετράδα. Ράσφορντ (3’), Ερέρα (29’), Μαρσιάλ (41’) και Λίνγκαρντ (57’, 90’) οι σκόρερ.

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν εμφατική νίκη με 5-1 επί της Κάρντιφ στην Ουαλία και εκμεταλλευόμενοι την ήττα-σοκ της Τσέλσι, μείωσαν στο -8 τη διαφορά από την κορυφή. Στα αξιοσημείωτα πως η κόκκινη ομάδα του Μάντσεστερ είχε να πετύχει πέντε γκολ σε ένα ματς από το τελευταίο παιχνίδι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της.

Η απόλυσης του Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται ότι λειτούργησε αναζωογονητικά για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ. Μόλις στο 3’ ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 29’ ο Ερέρα έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κάνιγχαμ και κατέληξε στο «γάμα» της εστίας του Έθεριτζ για το 2-0.

Στο 38’ ο Όλιβερ είδε χέρι του Ράσφορντ και έδωσε πέναλτι υπέρ της Κάρντιφ, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Καμαράσα. Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων. Πογκμπά, Λίνγκαρντ και Μαρσιάλ συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα από πλάγια θέση για το 3-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (57’) ο Λίνγκαρντ έκανε το 4-1 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (ιδιαίτερα αυστηρό) από τον Μπάμπα. Στο 65’ ο Ντε Χέα απέκρουσε την προσπάθεια του Μέρφι και στις καθυστερήσεις ο Λίνγκαρντ έβαλε το… κερασάκι για το τελικό 5-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.