Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ομπαμεγιάνγκ επανέφερε τα χαμόγελα στην Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ομπαμεγιάνγκ επανέφερε τα χαμόγελα στην Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2018 17:00
Με πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ (2 γκολ) η Άρσεναλ κέρδισε με 3-1 την Μπέρνλι στο «Έμιρειτς» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 3-1 την Μπέρνλι στο Λονδίνο και έβαλαν τέλος στο μίνι σερί ηττών από Σαουθάμπτον και Τότεναμ. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έφτασε τους 37 βαθμούς και έπιασε προσωρινά την Τσέλσι στην 4η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού στο 2’ ο Χαρτ απομάκρυνε το σουτ του Λακαζέτ ενώ στο 3’ ο Γουέσγουντ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Λένο. Η ομάδα που κατάφερε να προηγηθεί ήταν η Άρσεναλ, όταν στο 14’ ο Οζίλ έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Κολάσινατς, αυτός έκανε το γύρισμα για τον Ομπαμεγιάνγκ και ο Γκαμπονέζος με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και λίγο έλειψε να ξεφύγει, αφού στο 31’ απειλήθηκε σύρραξη μετά από διαπληκτισμό ανάμεσα στον Παπασταθόπουλο και τον Μπαρνς, που θύμισαν αθλητές ελληνορωμαϊκής.
Η Μπέρνλι «άγγιξε» την ισοφάριση στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 46’ ο Γουντ βγήκε τετ-α-τετ με τον Λένο αλλά ο Γερμανός βγήκε έγκαιρα και απομάκρυνε. Δύο λεπτά μετά η Άρσεναλ βγήκε υποδειγματικά στην αντεπίθεση και ο Ομπαμεγιάνγκ με τρομερό σουτ εντός περιοχής «έγραψε» το 2-0.

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι τελείωσε ωστόσο στο 63’ οι «κλάρετς» έδωσαν νέο ενδιαφέρον, μειώνοντας σε 2-1 με δυνατό σουτ του Μπαρνς εντός περιοχής. Η Άρσεναλ πλήρωσε την αδράνεια στην άμυνα της, ωστόσο στη συνέχεια δεν επέτρεψε στην Μπέρνλι να φανεί απειλητική. Μάλιστα, στο 90+1’ ο Ιουόμπι σκόραρε από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.