Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: «Βασίλισσα» όλου του κόσμου

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: «Βασίλισσα» όλου του κόσμου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2018 20:34
Η Ρεάλ διέλυσε με 4-1 την Αλ Αΐν στο Άμπου Ντάμπι και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για 3η συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη συνολικά (ρεκόρ). Μόντριτς (14’), Γιορέντε (60’), Ράμος (78’) και Ναντέρ (91' αυτ.) τα γκολ της «βασίλισσας», μείωσαν με Σιοτάνι (86’) οι οικοδεσπότες.

Στην κορυφή του κόσμου για 3η διαδοχική χρονιά παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» ισοπέδωσε με 4-1 την Αλ Αΐν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και κατέκτησε το τρόπαιο για 3η σερί χρονιά. Έτσι, έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 4 κατακτήσεις στο θεσμό ξεπερνώντας την Μπαρτσελόνα, ενώ μετράει και τρία διηπειρωτικά

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό. Η Ρεάλ είχε δοκάρι στο 4’ μετά από γύρισμα του Γιορέντε ενώ στο 13’ η Αλ Αΐν έφτασε μια «ανάσα» από το 1-0. Μετά από λάθος του Μαρσέλο, ο Ελ Σαχάτ μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Κουρτουά και πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά ο Σέρχιο Ράμος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Η Ρεάλ γλίτωσε το γκολ και στο επόμενο λεπτό πήρε το προβάδισμα με εξαιρετικό σουτ του Μόντριτς από το ημικύκλιο.

Η «βασίλισσα» συνέχισε να πιέζει και μέχρι το ημίχρονο είχε τρεις καλές στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 35’ ο Μπενζεμά αστόχησε αφύλαχτος με το δεξί λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 39’ ο Έισα απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Μπέιλ. Δευτερόλεπτα μετά ο πορτιέρο της Αλ Αΐν είπε «όχι» και σε σουτ του Μόντριτς, κρατώντας το 1-0 ως το ημίχρονο.

Η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 60’ διπλασίασε το προβάδισμα της με ξερό σουτ του Γιορέντε από το ημικύκλιο. Οι οικοδεσπότες, που στα ημιτελικά απέκλεισαν την Ρίβερ Πλέιτ, θα μπορούσαν να μειώσουν στο 78’ αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε το βολέ του Έισα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μόντριτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Ράμος ψηλότερα από όλους έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Μάλιστα, ο Ισπανός στόπερ πανηγύρισε σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αφιέρωσε το γκολ στον «φευγάτο» Ίσκο.

Η Αλ Αΐν κατάφερε να μειώσει στο 86’ με κεφαλιά του Σιοτάνι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κάιο, ωστόσο στο 90+1’ ο Ναντέρ υπέπεσε σε αυτογκόλ μετά από ενέργεια του Βινίσιους, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.