Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα κορυφής η Μπαρτσελόνα με «όργια» Μέσι

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα κορυφής η Μπαρτσελόνα με «όργια» Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2018 23:48
Με τον Μέσι σε μεγάλο βράδυ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-0 τη συμπολίτισσα Εσπανιόλ εκτός έδρας και ξέφυγε με +3 στην κορυφή.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα το καταλανικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ στο «Κορνεγιά Ελ Πράτ». Με τον Μέσι να σκοράρει δύο φορές με απευθείας φάουλ και να μοιράζει μια έξοχη ασίστ, οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν με 4-0 τη συμπολίτισσα και ξέφυγαν με +3 από Σεβίλλη και Ατλέτικο.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Λιονέλ Μέσι βγήκε 5ος στη ψηφοφορία για τη «Χρύση Μπάλα» και ο ίδιος φάνηκε πως το πήρε προσωπικά. Στο 17’ ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε το 0-1 με τηλεκατευθυνόμενη εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 26’ «χόρεψε» την άμυνα της Εσπανιόλ και με τρομερή κοφτή πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Ντεμπελέ, ο οποίος με άψογο τελείωμα έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Μέσι βρίσκονταν σε μεγάλη ημέρα, αφού πέρναγε με όποιον τρόπο ήθελε τους παίκτες της Εσπανιόλ. Στο 36’ μάλιστα έβγαλε τον Σουάρες σε θέση βολής όμως το σουτ του Ουρουγουανού σταμάτησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά ο Λόπεθ απέκρουσε εξ επαφής την κεφαλιά του Ράκιτιτς ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μέσι σημάδεψε το δοκάρι. Η πίεση της Μπαρτσελόνα απέδωσε καρπούς στο 45’, με τον Σουάρες να αξιοποιεί την εξαιρετική μπαλιά του Ντεμπελέ, περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Λόπεθ για το 0-3.

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Στο 57’ ο Λόπεθ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μέσι αλλά στο 65’ ο Μέσι σκόραρε με νέα εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα. Από το 70’ και μετά η Εσπανιόλ έψαξε το γκολ της τιμής, ωστόσο το 0-4 έμεινε ως το φινάλε και οι «μπλαουγκράνα» απολαμβάνουν τη μοναξιά στην κορυφή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.