Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πάρτι με τεσσάρα για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Πάρτι με τεσσάρα για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2018 19:51
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με το εμφατικό 4-1 την Φούλαμ του Κλαούντιο Ρανιέρι στο «Όλντ Τράφορντ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Φούλαμ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν άνετη νίκη με 4-1 στο «Όλντ Τράφορντ» και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 3 Νοεμβρίου. Στα αξιοσημείωτα πως η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πετυχαίνει για πρώτη φορά τέσσερα γκολ μετά το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την Γιόβιλ στις 26 Ιανουαρίου (0-4).

Τα πάντα τελείωσαν από το πρώτο μέρος, αφού οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων. Στο 13’ ο Γιάνγκ έκανε το 1-0 με τρομερό σουτ από πλάγια θέση, ενώ στο 28’ ο Μάτα σκόραρε με σουτ στην κίνηση από ασίστ του Ράσφορντ. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (42’) ο Λουκάκου έκανε το 3-0 αλλά το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ στον Μάτα που έδωσε την ασίστ.

Στο δεύτερο μέρος η Φούλαμ μείωσε με πέναλτι του Καμαρά στο 66’ αλλά δυο λεπτά αργότερα ο Αγκισά αποβλήθηκε για πολύ κακό μαρκάρισμα στον Ράσφορντ. Ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 82ο λεπτό νικώντας τον Ρίκο με ξαφνικό σουτ από δύσκολη θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.