Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε Λαμία και… ηρεμία

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε Λαμία και… ηρεμία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2018 21:40
Η ΑΕΚ με γκολ των Πόνσε (13’) και Αναστασιάδη (47’ αυτ.) κέρδισε με 2-0 την Λαμία στο ΟΑΚΑ και πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα. Δύο δοκάρια είχε η «Ένωση».

Μετά από έναν εφιαλτικό Νοέμβριο η ΑΕΚ βρίσκει ξανά την ηρεμία της. Μετά τη νίκη κόντρα στη Ξάνθη, η «Ένωση» νίκησε με 2-0 την Λαμία στο ΟΑΚΑ και συνεχίζει την προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που δεν είχε στη σύνθεση της τον τιμωρημένο Λιγάβια, μπήκε δυνατά στο ματς και ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 13’ μετά από τραγικό λάθος του Ασίγκμπα, ο Μάνταλος έκανε ωραίο γύρισμα και ο Πόνσε με μονοκόμματο αριστερό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η Λαμία, που στο 18’ έχασε με τραυματισμό τον Πλιάτσικα, όχι μόνο δεν κατάφερε να αντιδράσει αλλά επέτρεπε στην ΑΕΚ να φτάνει με ευκολία στην περιοχή της. Στο 21’ η «Ένωση» «άγγιξε» το 2-0 με σουτ του Πόνσε που «έβγαλε» ο Σαράνοφ, ενώ στο 37’ ο πορτιέρο της Λαμίας απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του Αργεντινού. Στη συνέχεια της φάσης, ο Άλεφ τροφοδότησε τον Γκάλο, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα έξω. Στο επόμενο λεπτό ο Σαράνοφ απέκρουσε και το σουτ του Μπογέ, κρατώντας το 1-0 ως το ημίχρονο.

Ότι δεν κατάφερε η ΑΕΚ στο φινάλε του πρώτου μέρους, το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’). Μετά από λάθος απομάκρυνση τον Σαράνοφ, ο Μάνταλος πήρε τη μπάλα και έκανε το γύρισμα για τον Πόνσε, όμως η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Αναστασιάδη και κατέληξε στα δίχτυα της Λαμίας.

Το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε, με τους «κιτρινόμαυρους» να είχαν σημαντικές ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα. Στο 58’ το σουτ του Πόνσε βρήκε στη συμβολή των δοκών, ενώ στο 81’ ο Σαράνοφ είπε νέο «όχι» σε πλασέ του Αργεντινού. Στο 88’ ο πορτιέρο της Λαμίας απέκρουσε και την κεφαλιά του άσου της ΑΕΚ, ενώ στο 90’ το τεχνητό σουτ του Αλμπάνη σταμάτησε στο οριζόντιο. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η «Ένωση» πέρασε στην 4η θέση με 20 βαθμούς. Μοναδικό αρνητικό ο τραυματισμός του Άλεφ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάκωση.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (82' Τσόσιτς), Aλεφ (56' Μοράν), Κλωναρίδης, Μάνταλος (71' Αλμπάνης), Μπογέ, Πόνσε.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέχο, Πλιάτσικας (18' Αναστασιάδης), Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Μπαράλες (54' Ρόμανιτς)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.