Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο ντέρμπι του «Όλντ Τράφορντ»

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο ντέρμπι του «Όλντ Τράφορντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2018 00:51
Σ΄ένα τρομερό ντέρμπι στο «Όλντ Τράφορντ», Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους Λονδρέζους να είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να φύγουν με το «διπλό». Πέρασε στην 3η θέση η Τότεναμ.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ». Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σ’ ένα παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα, πολλά λάθη και τρεις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων για να φύγουν με τη νίκη.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο άφησε στον πάγκο τους Πογκμπά και Λουκάκου, απόφαση που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά. Η Άρσεναλ μπήκε καλύτερα και στο 26’ προηγήθηκε στο σκορ μετά από μεγάλο λάθος του Ντε Χέα. Ο Ισπανός γκολκίπερ έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από κεφαλιά του Μουστάφι, ο Ερέρα δεν μπόρεσε να διώξει και το 0-1 ήταν γεγονός.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση (30’). Ο Λένο απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Ρόχο, όμως ο Ερέρα γύρισε για τον Μαρσιάλ και αυτός με πλασέ από την «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας έκανε το 1-1. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Ρόχο «φλέρταρε» με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα με τα δύο πόδια, ενώ ο Έμερι υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές (Λιχτστάινερ και Μχταιριάν αντί Χόλντινγκ και Ράμσεϊ. Στο 65’ ο Ισπανός έριξε στο ματς και τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος τρία λεπτά μετά βρήκε δίχτυα (χρεώθηκε αυτογκόλ του Ρόχο) κάνοντας το 1-2.

Και πάλι όμως η Γιουνάιτεντ είχε άμεση απάντηση, αφού σκόραρε με τη… σέντρα. Λάθος του Κολάσινατς και ο Λίνγκαρντ διαμόρφωσε το 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την Γιουνάιτεντ, η οποία έχασε με τραυματισμό τον Μαρσιάλ, ενώ στάθηκε τυχερή που δεν τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού λίγο πριν το φινάλε ο Φελαϊνί τράβηξε από τα μαλλιά τον Γκεντουζί.

Η Άρσεναλ ήταν αυτή που πίεζε για το 3ο γκολ έχοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Ομπαμεγιάνγκ (2) και Τορέιρα. Ο Ντε Χέα κράτησε το σκορ στο 2-2, αποτέλεσμα που φέρνει τους «κανονιέρηδες» στην 4η θέση μαζί με την Τσέλσι και αφήνει την Γιουνάιτεντ στο -8 από την τετράδα.

Ξέσπασε με 3αρα η Τότεναμ, «Χ» με Λέστερ ο Ρανιέρι

Λίγες μέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, η Τότεναμ κέρδισε με 3-1 την Σαουθάμπτον στο «Γουέμπλεϊ» και πέρασε στην 3η θέση.

Οι «πετεινοί» είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά με τον Σον και στο 9’ άνοιξαν το σκορ με τον Κέιν. Η Σαουθάμπτον, που το μεσημέρι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραλφ Χάσενχουτλ αντί του Μαρκ Χιουζ, ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Χόιμπιεργκ, ωστόσο δεν κατάφερε να προβληματίσει τους Λονδρέζους. Μόουρα (51’) και Σον (54’) «καθάρισαν» το ματς σ' ένα τρίλεπτο, με τους «Άγιους» να σκοράρουν στις καθυστερήσεις με τον Όστιν για το τελικό 3-1.

Από την άλλη, ο Ρανιέρι βρήκε απέναντί του την ομάδα της καρδιάς του, πλησίασε στη νίκη, αλλά η Λέστερ κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την έδρα της Φούλαμ (1-1). Καμαρά (42’) και Μάντισον (74’) ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης, με τους «κότατζερς» να παραμένουν στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.