Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σούπερ ανατροπή η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Σούπερ ανατροπή η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2018 00:28
Η Λίβερπουλ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Μπέρνλι στο «Τέρφ Μουρ» και διατηρήθηκε στο -2 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Μίλνερ (62’), Φιρμίνο (69’) και Σακίρι (90+1’) τα γκολ για τους «κόκκινους», προηγήθηκαν με Κορκ (54’) οι «κλάρετς».

Στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι παραμένει η Λίβερπουλ. Λίγες μέρες μετά τη νίκη-θρίλερ απέναντι στην Έβερτον, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 3-1 της Μπέρνλι στο «Τέρφ Μουρ» και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να κάνει rotation και λίγο έλειψε να το πληρώσει, αφού η Μπέρνλι είχε δοκάρι στο 51’ με τον Κειτά και τρία λεπτά αργότερα προηγήθηκε στο σκορ με πλασέ του Κορκ.

Κάπου εκεί η Λίβερπουλ αφυπνίστηκε. Στο 62’ ο Μίλνερ ισοφάρισε με συρτό σουτ από το ημικύκλιο και στο 69’ ο νεοεισελθόντας Φιρμίνο έφερε… τούμπα το ματς μετά από ασίστ του Φαν Ντάικ. Η Μπέρνλι δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις ο Σακίρι «καθάρισε» το ματς, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Χαρτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ με τη σημερινή νίκη της πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της 126ης ιστορία της (12 νίκες, 3 ισοπαλίες), όμως παραμένει πίσω από την τρομερή και φοβερή Μάντσεστερ Σίτι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.