Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δε σταματά πουθενά η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Δε σταματά πουθενά η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/12/2018 01:23
Αν και αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Γουότφορντ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και βρέθηκε προσωρινά στο +5 από την 2η Λίβερπουλ.

Ασταμάτητη είναι η Μάντσεστερ Σίτι! Παρά την απουσία του τραυματία Αγκουέρο, οι «πολίτες» πέρασαν με 2-1 από την έδρα της Γουότφορντ και πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι τους, φτάνοντας τις 10 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την απόλυτη υπεροχή αλλά βρήκε απέναντι της έναν εξαιρετικό Φόστερ, ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Σανέ, Μαχρέζ, Μπερνάρντο και Νταβίντ Σίλβα. Η πίεση των «πολιτών» απέδωσε καρπούς στο 40’ όταν από εξαιρετική ασίστ του Μαχρέζ, ο Σανέ έστειλε με το στήθος τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Το 2-0 ήρθε στο 51’ με τον Μαχρέζ να αναλαμβάνει ρόλο εκτελεστή, σκοράροντας μετά από ασίστ του Ζεσούς. Ο τελευταίος σπατάλησε είχε δύο μοναδικές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς και στο 86’ η Γουότφορντ μείωσε σε 2-1 με τον Ντουκουρέ. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν το comeback και η Σίτι έφυγε με το «τρίποντο» από το «Βίκαρατζ Ρόουντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.