Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Ελληνοκύπριος ο οπαδός που πέταξε τη μπανάνα στον Ομπαμεγιάνγκ

Ελληνοκύπριος ο οπαδός που πέταξε τη μπανάνα στον Ομπαμεγιάνγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2018 19:11
Ο οπαδός της Τότεναμ που πέταξε τη μπανάνα στον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, δήλωσε πως δεν είναι ρατσιστής και είπε πως είναι Ελληνοκύπριος.

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τότεναμ στο «Έμιρειτς» ένας οπαδός των «πετεινών» πέταξε μπανάνα στον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Οι κάμερες «έπιασαν» το περιστατικό, ο δράστης ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη και θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από την έδρα των «πετεινών», ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με δια βίου αποκλεισμό από τα παιχνίδια της Τότεναμ.

Ο ίδιος ο δράστης μίλησε και για το συμβάν τονίζοντας ότι δεν είναι ρατσιστής, ενώ δήλωσε Ελληνοκύπριος. Το όνομά του είναι Αβέρωφ Παντελή, είναι 57 ετών και πατέρας τριών παιδιών από το Νόριτς.

«Ορκίζομαι στη ζωή των παιδιών μου ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστής. Είμαι Ελληνοκύπριος. 100% δεν είμαι ρατσιστής. Ζητώ συγγνώμη και κυρίως από την Τότεναμ. Ήταν ένα τρελό πράγμα αυτό που έκανα αλλά δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Με κατηγόρησαν για εκτόξευση αντικειμένου, όχι για κάτι ρατσιστικό. Η Αστυνομία αποδέχθηκε ότι δεν είμαι ρατσιστής και δεν το έκανα με αυτό το σκεπτικό. Έχω κάνει ένα τεράστιο λάθος...» ήταν τα λόγια του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.