Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Όρθιος» στο «Βικελίδης» ο Παναθηναϊκός (video)

Σούπερ Λιγκ: «Όρθιος» στο «Βικελίδης» ο Παναθηναϊκός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2018 22:25
Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης» με τους «πράσινους» να παίρνουν το βαθμό με πέναλτι του Χατζηγιοβάννη στο 90+3’. Με πέναλτι-φάντασμα του Γιουνές (15’) προηγήθηκαν οι «κίτρινοι», οι οποίοι σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το ματς.

Ο Άρης βρέθηκε «αγκαλιά» με μια πολύτιμη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά το εύστοχο πέναλτι του Χατζηγιοβάννη στο 90+3’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης». Μάλιστα, οι «πράσινοι» έφυγαν με το βαθμό παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 87’ λόγω δεύτερης κίτρινης του Μακέντα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά στο 8’ ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκάμα από τον Ινσούα. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Διούδης έπεσε σωστά και κράτησε προς στιγμήν το 0-0. Κι αυτό διότι στο 15’ ο Τζοβάρας έδωσε νέο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, βλέποντας χέρι του Γιόχανσον στην περιοχή, μόνο που ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού βρήκε τη μπάλα με το μηρό. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιουνές και το 1-0 ήταν γεγονός.

Το γκολ και ο τρόπος που ήρθε επηρέασαν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με εξαίρεση ένα πλασέ του Μπουζούκη στο 41’ δεν απείλησε τους «κίτρινους». Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή για ένα δεύτερο γκολ στο 37’, με τον Διούδη να διώχνει με σε κόρνερ τη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Δεληζήση.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το ματς, σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες για το 2-0. Στο 57’ το διαγώνιο πλασέ του Ντιγκινί πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 60’ ο Γιουνές δεν έπιασε καλά το πλασέ από πλεονεκτική θέση. Η κορυφαία ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 84’ με τον Βέλεθ να σημαδεύει το δοκάρι με κοντινή προβολή του Βέλεθ.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο ματς και παρότι στο 89’ έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Μακέντα για σκληρό μαρκάρισμα στον Σιώπη, κατάφερε να φύγει με το βαθμό από τη Θεσσαλονίκη. Στο 90+2’ ο Σιώπης ανέτρεψε τον Μπουζούκη μέσα από την περιοχή και ο Χατζηγιοβάνης με εκτέλεση αλα Πανένκα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.