Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αγχώθηκε αλλά υπέταξε τη Βαλένθια η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αγχώθηκε αλλά υπέταξε τη Βαλένθια η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2018 00:03
Η Ρεάλ ζορίστηκε κόντρα στη Βαλένθια των μεγάλων χαμένων ευκαιριών αλλά εν τέλει πήρε τη νίκη με 2-0 στο «Μπερναμπέου» κι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Βάς (8’ αυτ) και Βάθκεθ (83’) τα γκολ για τη «βασίλισσα».

Μια εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα από την Εϊμπάρ (3-0) η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση και επικράτησε με 2-0 της Βαλένθια στο «Μπερναμπέου», επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Μια νίκη βέβαια που ήρθε με αρκετό… ιδρώτα, αφού στο δεύτερο μέρος οι «νυχτερίδες» έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να φέρουν το σκορ στα ίσα.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στην Ρεάλ, η οποία μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε στο 8’ με αυτογκόλ του Βας, ο οποίος σε προσπάθεια να διώξει το γύρισμα του Καρβαχάλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η ομάδα του Σολδάδο είχε τον απόλυτο έλεγχο και μέχρι το ημίχρονο είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Μπέιλ (29’, 38’) και Μπενζεμά (37’) για ένα δεύτερο τέρμα.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο μέρος, με την Βαλένθια να παίρνει τα ηνία και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 53’ ο Μίνα αστόχησε μόνος του απέναντι από τον Κουρτουά, ενώ στο 64’ ο Γκαμπριέλ βρέθηκε αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η Ρεάλ απάντησε στο 73’, με τον Πιτσίνι να κόβει στη γραμμή το πλασέ του Ασένσιο, ενώ στο 78’ ο Κουρτουά νίκησε σε τετ-α-τετ τον περσινό συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Μπατσουαγί.

Η Ρεάλ κράτησε το μηδέν και στο 82’ «καθάρισε» το ματς. Μετά από αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Μπενζεμά, αυτός έδωσε στον Βάθκεθ κι εκείνος με συρτό σουτ νίκησε τον Νέτο διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.