Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2018 16:44
Η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 τη γειτόνισσα Φούλαμ στο τοπικό ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές μακριά από τη νίκη. Πέδρο (4’) και Λόφτους-Τσικ (82’) οι σκόρερ.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση η Τσέλσι επικράτησε με 2-0 της Φούλαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και με παιχνίδι περισσότερο πέρασε προσωρινά μόνη στην 3η θέση με -2 από την 2η Λίβερπουλ και +1 από την 4η Τότεναμ.

Οι «μπλε» ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, αφού στο 4’ ο Καντέ έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Πέδρο, ο οποίος με ωραίο αριστερό πλασέ έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το 1000ο γκολ της Τσέλσι εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι χρειάστηκαν κάποιες σωτήριες επεμβάσεις του Κεπά για να κρατήσουν το μηδέν. Στο τελευταίο 20λεπτο η Τσέλσι πάτησε ξανά το γκάζι και «καθάρισε» το ματς. Στο 73’ ο Μοράτα αστόχησε σε κενή εστία μετά από απόκρουση του Ρίκο σε χαμηλό σουτ του Αζάρ αλλά δέκα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έκρυψαν τη μπάλα και ο Λόφτους-Τσικ με ωραίο δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.