Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Διασύρθηκε, αλλά ελπίζει σε πρόκριση!

Γιουρόπα Λιγκ: Διασύρθηκε, αλλά ελπίζει σε πρόκριση!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2018 00:01
Ο ΠΑΟΚ έμεινε νωρίς με παίκτη λιγότερο (7’ Χατσερίντι) και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο, ωστόσο διατηρεί ακέραιες ελπίδες πρόκρισης αν νικήσει την ΜΠΑΤΕ στη Τούμπα και οι Άγγλοι επικρατήσουν της Βίντι.

Με τη βραδιά να «στραβώνει» μόλις στο 7ο λεπτό με την κόκκινη του Χατσερίντι, ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο ωστόσο έχει ακόμα… παλμό. Κι αυτό διότι εάν ο «Δικέφαλος» νίκησε την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα και οι Λονδρέζοι επικράτησαν της Βίντι στην Ουγγαρία, τότε η ομάδα του Λουτσέσκου θα προκριθεί στους «32» υπερτερώντας σε τριπλή ισοβαθμία.

Ο Λουτσέσκου άφησε στον πάγκο τους Βαρέλα και Πέλκα, ενώ έριξε στο αρχικό σχήμα τον Χατσερίντι ως παρτενέρ του Κρέσπο. Ο Ουκρανός βέβαια αγωνίστηκε για μόλις 7 λεπτά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αφού η αργή αντίδραση του στο λάθος του Μάτος έφερε το φάουλ στον Ζιρού και την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το παιχνίδι μετατράπηκε σε μονόλογο της Τσέλσι, η οποία δεν έριξε σε κανένα σημείο στροφές, ψάχνοντας αντίδραση μετά την άσχημη ήττα από την Τότεναμ (3-1) στο πρωτάθλημα. Στο 13’ το σουτ του Οντόι πέρασε λίγο έξω από την εστία του Πασχαλάκη, ο οποίος στο 20’ απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Λόφτους-Τσικ. Στο ίδιο λεπτό η κεφαλιά του Κέιχιλ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 27’ ήρθε το 1-0. Ο Φάμπρεγας βρήκε εξαιρετικά τον Πέδρο, αυτός έδωσε τον Ζιρού κι ο Γάλλος με το αριστερό νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0.

Ένα λεπτό μετά το γκολ ο Οντόι σημάδεψε το δοκάρι του Πασχαλάκη, όμως στο 37’ ο Ζιρού «χτύπησε» ξανά. Ο Γάλλος με ωραίο σουτ στην κίνηση, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Πέδρο, έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, αφού η Τσέλσι μπήκε με διάθεση για περισσότερα γκολ. Στο 56’ ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Λόφτους Τσικ αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Οντόι με ωραίο σουτ εντός περιοχής έκανε το 3-0 για τους Λονδρέζους.

Ο πιτσιρικάς της Τσέλσι δεν έμεινε στο γκολ, αφού στο 78’ έδωσε την ασίστ στον Μοράτα, που με κεφαλιά εντός περιοχής έβαλε το… κερασάκι. Το 4-0 έμεινε ως το φινάλε με τον ΠΑΟΚ να φεύγει με βαριά ήττα από το Λονδίνο αλλά να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης.

Τσέλσι (Μ. Σάρι): Κέπα, Φάμπρεγκας, Μπάρκλεϊ, Πέδρο (66’ Γουίλιαν), Λόφτους Τσικ, Ζιρού (75’ Μοράτα), Χάντσον-Οντόι, Ζαπακόστα (63’ Αμπαντού), Κέιχιλ, Κρίστιενσεν, Εμερσον.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (79’ Πέλκας), Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (76’ Βαρέλα), Πρίγιοβιτς (46’ Ουάρντα).

Η βαθμολογία:

1. Τσέλσι 15 (10-1)
2. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 6 (6-8)
3. Βίντι 6 (3-5)
4. ΠΑΟΚ 3 (4-9)

Τελευταία αγωνιστική: (13/12, 19:55)

ΠΑΟΚ - Μπάτε, Βίντι - Τσέλσι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.