Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόστιμο και πωλητήριο στον Βράνιες για την ανάρτησή του για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ!

Πρόστιμο και πωλητήριο στον Βράνιες για την ανάρτησή του για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2018 14:00
Σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να παραχωρήσει τον Όγκνιεν Βράνιες τον προσεχή Γενάρη βρίσκεται η Άντερλεχτ μετά τη νέα του ανάρτηση στο Instagram σχετικά με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Του επιβάλλεται και πρόστιμο.

Ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Άντερλεχτ μετά και την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram σχετικά με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της «Ένωσης» με τον Άγιαξ.

Η βελγική ομάδα κάλεσε τον Βράνιες σε απολογία και όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, ο παίκτης αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο και να μπει στη transfer list άμεσα έτσι ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα.

«Διαχωρίζω τελείως τη θέση μου αλλά και την ομάδα από την ανάρτηση αυτή. Θα έχω σίγουρα μια συζήτηση μαζί του. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε τον χουλιγκανισμό και τον Βράνιες. Δεν πρέπει να παρεμβαίνει σε τέτοια θέματα. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση και θα αποφασίσουμε τι μέτρα θα λάβουμε. Ένα πρόστιμο σίγουρα δεν είναι αρκετό», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Μισέλ Βερσουερεν.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ανέβασε εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό από το φλεγόμενο ΟΑΚΑ με λεζάντα «καλωσορίσατε στην κόλαση». Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την οργή πολλών οπαδών της Άντερλεχτ, οι οποίοι ζήτησαν την αποδέσμευση του με το hashtag VranjesOut

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.