Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και ψάχνει υπέρβαση (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και ψάχνει υπέρβαση (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2018 00:00
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από την Μπέτις στην Ανδαλουσία και πλέον χρειάζεται νίκη με 2 γκολ κόντρα στην Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πάρει την πρόκριση εις βάρος των «ροσονέρι». Ο Κανάλες (39’) το γκολ για τους Ανδαλουσιανούς που είχαν δοκάρι και χαμένο πέναλτι.

Για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Ισπανία. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν τακτικά σωστοί, έχασαν ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος αλλά εν τέλει ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπέτις, η οποία με τους τρεις βαθμούς εξασφάλισε την πρόκριση για τους «32». Πλέον, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται νίκη με σκορ 2-0, 3-1 ή οποιοδήποτε άλλο με τρία τέρματα διαφορά απέναντι στην Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πάρει την πρόκριση.

Οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν με τον Φορτούνη σε ρόλο φευτοεννιαριού και στο πρώτο μέρος τα πήγαν αρκετά καλά στο τακτικό κομμάτι. Οι παίκτες του Μαρτίνς έκλεισαν τους χώρους και ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις, απειλώντας με δύο καλά σουτ των Μπουχαλάκη (6’) και Καμαρά (13’), ενώ στο 28’ ο πρώτος αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση για γκολ.

Νωρίτερα (17’) η Μπέτις θα μπορούσε να προηγηθεί, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σισέ επί του Λεόν σε στατική μπάλα. Όμως ο Σα απέκρουσε την εκτέλεση του Λεόν, ενώ στη συνέχεια «έβγαλε» με τα πόδια το νέο σουτ του Ισπανού. Η φάση αυτή δεν πτόησε τους Ανδαλουσιανούς, αφού στο 39’ ο Κανάλες έκανε το 1-0 με σουτ από το ημικύκλιο, στην ίσως μοναδική φορά που οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν ελεύθερο χώρο σε παίκτη των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε βέβαια να απαντήσει στο 43’ όμως ο Μαντί έβγαλε στη γραμμή το κοντινό πλασέ του Φορτούνη. Το 1-0 έμεινε ως το ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να μην μπαίνουν το ίδιο καλά επιθετικά στην επανάληψη.

Οι παίκτες του Σετιέν συνέχισαν να κρατούν μπάλα και στο 59’ είχαν δοκάρι με σουτ του Σανάμπρια. Ο Μαρτίνς τα έπαιξε όλα για όλα με την είσοδο του Γκερέρο και ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει απάντηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 89’ ο Σα πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε σουτ των Σανάμπρια και Ινούι, κρατώντας το 1-0. Η μεγάλη ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» χάθηκε στο 90+1’ όταν μετά από κόρνερ του Φορτούνη, ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Το 1-0 έμεινε ως το τέλος και ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με 2+ γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση εις βάρος της Μίλαν.

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Ρόμπλες, Μπάρτρα (74' Χάβι Γκαρθία), Κανάλες, Σέρχιο Λεόν (63' Ινούι), Σανάμπρια, Τέγιο (83' Μπαραγάν), Σίντνεϊ, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζούνιορ Φίρπο, Λο Τσέλσο, Μαντί

Ολυμπιακός (Πέδρ Μαρτίνς): Ζοζέ Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (81' Νάτχο), Μπουχαλάκης (58' Γκερέρο), Καμαρά, Ποντένσε, Ναουέλ (72' Ναουέλ), Φορτούνης


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.