Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Αγκαλιά» με την πρωτιά η Ατλέτικο, γκέλαρε η Ντόρτμουντ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Αγκαλιά» με την πρωτιά η Ατλέτικο, γκέλαρε η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2018 00:19
Η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την Μονακό στο Μετρπολιτάνο και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία της Ντόρτμουντ με τη Μπριζ (0-0) πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου.

«Αγκαλιά» με την πρωτιά του ομίλου βρίσκεται η Ατλέτικο, η οποία επικράτησε με 2-0 της Μονακό στη Μαδρίτη.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, αφού στο 2’ ο Κόκε έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Ζέμερσον, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Η Μονακό δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 24’ ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Κορέα «άδειασε» τον Ζέμερσον και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Γκριεζμάν, ο οποίος με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν πάτησαν ποτέ… γκάζι αλλά είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με Γκριεζμάν (61’) και Τόμας (78’) για ένα τρίτο τέρμα. Ο Μπενάλιο με ισάριθμες επεμβάσεις κράτησε την Μονακό στο ματς και στο 82’ οι Μονεγάσκοι είχαν χρυσή ευκαιρία για να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του βαθμού. Ο Τίλεμανς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Σάβιτς να βάζει το χέρι και να αποβάλλεται. Ο Φαλκάο, που αποθεώθηκε από τον κόσμο της Ατλέτικο στην επιστροφή του στη Μαδρίτη, ανέλαβε την εκτέλεση αλλά αστόχησε και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Γκέλαρε η Ντόρτμουντ

Στο άλλο ματς, Ντόρτμουντ και Μπριζ «κόλλησαν» στο 0-0 στο Βεστφάλεν και έτσι οι Βεστφαλοί υποχώρησαν στην 2η θέση με -2 από την Ατλέτικο.

Οι πρωτοπόροι της Μπουντεσλίγκα έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να προηγηθούν όμως Πούλισιτς (10’) και Ρόις (32’) αστόχησαν σε ισάριθμα τετ-α-τετ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Ντέινσφιλντ έκοψε σωτήρια τον Πούλισιτς πριν αυτός «εκτελέσει» τον γκολκίπερ της Μπριζ και το 0-0 έμεινε ως το φινάλε.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ατλέτικο 12
2. Ντόρτμουντ 10
3. Μπριζ 5
4. Μονακό 1

Τελευταία αγωνιστική:

Μπριζ – Ατλέτικο, Μονακό - Ντόρτμουντ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.