Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Άρσεναλ και Λίβερπουλ στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Άρσεναλ και Λίβερπουλ στο Λονδίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2018 23:34
Άρσεναλ και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Έμιρειτς», με τους «κόκκινους» να δίνουν την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι να περάσει μόνη στην κορυφή. Μίλνερ (61’) και Λακαζέτ (83’) οι σκόρερ.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ στο «Έμιρειτς». Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι με πολλές τελικές, δύο δοκάρια και ακυρωθέν γκολ.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς αλλά η Λίβερπουλ άντεξε την πίεση. Ο Άλισον έδιωξε την προβολή του Λακαζέτ στο 4’, ενώ το διαγώνιο σουτ του Ομπαμεγιάνγκ στο 14’ πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Μχιταριάν πρόλαβε την έξοδο του Άλισον αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε εκτός εστίας.

Η Λίβερπουλ έβγαλε αντίδραση, έχοντας δοκάρι στο 18’ σε πλασέ του Φιρμίνο ενώ στη συνέχεια ο Μανέ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής ακύρωσε τη φάση για αμφισβητούμενο οφσάιντ. Στο 23’ ο Λένο πρόλαβε τον Φαν Ντάικ πριν αυτός εκτελέσει από τη μικρή περιοχή ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γερμανός γκολκίπερ μπλόκαρε και το σουτ του Ρόμπερτσον.

Η Άρσεναλ ανέβασε ξανά ρυθμό και στο 39’ έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ, όμως το διαγώνιο σουτ του Λακαζέτ πέρασε ελάχιστα άουτ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου άνηκε στην Λίβερπουλ, με τον Φαν Ντάικ (45’) να σημαδεύει το δοκάρι με κεφαλιά ύστερα από τραγική έξοδο του Λένο.

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό αλλά η Λίβερπουλ προηγήθηκε στην πρώτη της ευκαιρία. Στο 61’ ο Μανέ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Λένο απέκρουσε ασταθώς και η μπάλα –μετά από παρέμβαση και του Χόλντινγκ- στρώθηκε στον Μίλνερ, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έκανε το 0-1.

Οι «κανονιέρηδες» θα μπορούσαν να απαντήσουν άμεσα (62’) όμως ο Άλισον απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τορέιρα. Από την πλευρά της η Λίβερπουλ είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς στο 74’ αλλά ο Λένο απέκρουσε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Φαν Ντάικ.

Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν το γκολ και στο 82’ έφεραν το σκορ στα ίσα. Ο Λακαζέτ πρόλαβε τον Άλισον μετά την άψογη πάσα του Ιβόμπι και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η Λίβερπουλ διατήρησε το αήττητο αλλά έδωσε την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι να την προσπεράσει στην κορυφή, την ώρα που η Άρσεναλ παρέμεινε στο -4 από την αντίπαλο της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.