Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με τα χίλια ζόρια η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με τα χίλια ζόρια η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2018 20:08
Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Βαγιαδολίδ όμως ένα αυτογκόλ και ένα πέναλτι του Ράμος στο τελευταίο δεκάλεπτο της επέτρεψαν να πάρει τη νίκη με 2-0 στο «Μπερναρμπέου» και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έβαλε η Ρεάλ, επικρατώντας με 2-0 της Βαγιαδολίδ στη Μαδρίτη. Η «βασίλισσα» στο ντεμπούτο του Σαντιάγο Σολάρι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πραγματοποίησε μια άνευρη εμφάνιση αλλά δεν το πλήρωσε.

Οι γηπεδούχοι πέταξαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Μπενζεμά (4’) και Μπέιλ αλλά στάθηκαν τυχεροί στο 33’ με τον Αντονίτο να αστοχεί μόνος του σε τετ-α-τετ με τον Κουρτουά. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) ο Μάσιπ απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Καζεμίρο και η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν δύο δοκάρια στο διάστημα 58’-66’ με τους Αλκαράθ και Βίγια.

Η Ρεάλ κράτησε το μηδέν και στο 83’ πήρε το προβάδισμα από… σπόντα. Ο νεοεισελθόντας Βινίσιους έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα-σουτ, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Ολίβα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Τα πάντα τελείωσαν στο 87’, με τον Ράμος να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπενζεμά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.